A Real Madrid több játékost igazolt nyáron. A spanyol bajnokságra azonban csak 25 főt nevezhetnek a csapatok, ezért a Real kénytelen eladni néhány játékosát.

Huntelaar fölöslegessé vált a 'Blankóknál', érdeklődők közt van az Arsenal is.. -de ez egy másik történet.

Mahamadou Diarra neve is felmerült az elmúlt időszakban. Őt a posztja egyik legjobb játékosának tekintik. Az Arsenalnál épp elkéne egy védekező középpályás. -a megoldás lehet Diarra is.

Az előző szezonban sokat volt sérült a Mali válogatott játékos, ezért a Real leigazolta télen Lassana Diarra-t. A 'sorban' M.Diarra a 3. helyen áll, hisz megelőzi őt Fernando Gago és Lassana is.

Az Arsenalnak több opciója volt a védekező középpályás igazolásra, de végül egyik üzlet se jött létre. Melo a Juventushoz távozott, a Vieira dolog kezd 'elcsendesedni' és Moussa Sissoko érkezése se valószínű.

Diarra felépítése hasonlít Yaya Toure testfelépítéséhez. Magas, erős fizikumú és könnyed mozgású játékos. A Premier League-ben is megállná a helyét.

Diarra képességeit világszerte elismerik. Több, mint 50-szer viselhette a Mali válogatott mezét.

A 28 éves játékos kivásárlási ára körülbelül 10 millió font körül mozog.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

15 éve
Törölt felhasználó
één diarrát hoznám.:D Azért én nem hasonlitgatnám Yaya hoz... Szerintem Azért Yaya jobb de őt a Barca nem adná el.Így inkább Diarra:D
15 éve
Törölt felhasználó
Diarra se fog jönni vkp posztra tuti valami ismeretlent fog venni enger ha egyáltalán vesz valakit az csoda lenne ha ismert és ezzel együtt klasszis vkpt venne
15 éve
Törölt felhasználó
Az van, hogy egy ez olyan dolog, ami mindannyiunk számára csak álom. Mert nem hiszem hogy Wenger le szeretné igazolni...de hát ez van. Egy védőért, és egy vkp-ért könyörgök...
15 éve
Törölt felhasználó
ááá én se hiszem... sztem Arsa leigazolásával el van intézve Wenger részéről a híres játékosok vásárlása egy évre.... :( (pont nem rég olvastam hogy a Bl 17 évében az Arsenal kapta a 4. legtöbb pénzt az uefától , csak amíg a real, a mu és a bayern azé igazolgatott ez idő alatt elég sok sztárt nekünk ált. be kell érni évente eggyel, úgy hogy közben min. kettő el is megy)
15 éve
Törölt felhasználó
ÁÁÁÁ sajnos nem fog jönni.Wengernek túl drága.Szerintem egy dzsibuti-i 16 éves srácot várjunk védekező középpályás posztra 18 fontért.

Szólj hozzá