Az Arsenal csapatkapitánya Francesc Fabregas, megnyugtatta tegnap a rajongókat, hogy neki, és a csapattársainak magas elvárásai vannak, ez persze nem csak a Nagy Négyesben való részvételt jelenti.

A média mostanában olyan képet fest a következő szezonról, hogy a Manchester City idén kiszorítja innen az 'Ágyúsokat', de Cesc szerint minőségi csapatuk van, nehéz lesz, de végül a trófeák jönni fognak.

Az előző szezonban elég sok sérültünk volt. A középhátvédeknél akár minden meccsen más játszhatott volna, és azt gondolom, hogy ez kicsit megváltoztatta a csapatot.

Az elmúlt 3 szezonban, már-már megszokottak voltak a sérülések, úgyhogy reméljük ebben az évben elkerülnek minket az efféle szerencsétlenségek.

-nyilatkozta Fabregas. 

Nem úgy fogjuk fel a szezon elején, hogy a negyedik hely biztosan meg van. Minden klub keresztül megy ilyenen(sérülések), de a nehéz pillanatkoban csapatként kell viselkednünk, ezért vagyunk az Arsenal.

Erősebbeknek, és összetertóbbnak  kell lennünk, mint valaha. Minőségi játékosaink vannak, és azt hiszem meg tudjuk csinálni.

Az Arsenal Members Q&A-nak felfedte Arséne Wengerrel való remek kapcsolatát.

Nagyon fiatal voltam, amikor a Barcelona B-csapatától érkeztem.Wenger soha nem látott játszani a Barcában.

Amikor ide szerződtem, 16 éves voltam, és Arséne győzött meg, a döntésem helyességéről.

Épp a szabadságát "pazarolta" rám, hangsúlyozom, 16 évesen. Ez nagy hatással volt a döntésemre.

Az angol média a napokban egy 30 millió font értékű AC Milan ajánlatról pletykál.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

15 éve
Törölt felhasználó
Haspy!Ne légy negatiiv
15 éve
Törölt felhasználó
csak nehogy az legyen mint eddig jön egy jó ajánlat wengerre felkerül a napszemüveg ami olyan sötét hogy nem lát csak a milliókat és ell is hagyta az arenalt Fabre... kitelik ettől az arsenaltól...

lásd TÚRÉ meg ADEBAJOR meg meg meg meg...:D:D
15 éve
Törölt felhasználó
bár csak a régi Fabregas-t látnám majd játszani aki 07/08-as szezonban volt de hiányzik de egy klasszis védekező kp-nélkül sajna ez álom marad:((((((((((( nembaj 40 millió menjen ki az ablakon
15 éve
Törölt felhasználó
Clichy csak nézd meg Wilsherrel h bánt 16 évesen Wenger:D tegnap arsenal tv be megnéztem a eflkészülési meccseket mert nem tudtam őket nézni meg am is mindig megnézem:Dna m1 és Atletico Madrid ellen mikor wilsher két védöt esernyözött be aztán kapura emel..hihetetlen játékos már most 17 évesen... Hírhez csak anynit h Fabregas a jó isten beszéljen belölled:D én is remélem h jó szezonunk lesz kevés sérültel.Nasri is térjen visza minnél elöbb c(:
15 éve
Törölt felhasználó
Wenger tényleg mindent megtesz,hogy az Arsenalba csábítson egy fiatal tehetséget!Ugye Aaron-ért repülőt küldött,hogy személyesen beszélni tudjon vele,és meggyőzze,hogy Londonban a helye! Szóval ezen már meg sem lepődök!RvP szintén lenyilatkozta,hogy a professzor képes akár 30 meccset is megnézni egy játékosról mielőtt leigazolja,és képes 1-2 évet is várni egy-egy új szerzeményre!

Szólj hozzá