Djourou elmondta, hogy készenáll pótolni a Toure után keletkezett űrt.

Toure múlthéten távozott a Manchester City csapatába körülbelül 15 millió fontért, de még korántsem biztos, hogy Wenger nem vesz valakit a helyére.

Djourou szeretne oszlopos tagja lenni az Arsenal védő négyesének.

"Bizakodó vagyok. Készen állok a következő lépésre. Fittnek kell maradnom és meg kell mutatnom a Főnöknek, hogy számíthat rám egész szezonban. Ezt szeretném elérni ebben a szezonban." -mondta DJ.

"Erős vagyok és eltudom végezni a munkám a védelem tengelyében. A közép-hátvéd poszt mindig egy kicsit nehezebb. Még csak 22 éves vagyok és sok tapasztalt játékos van a posztomon."

"Játszanom kell ahoz, hogy tapasztalatot gyűjtsek. Tudom mit akarok és egy cseppet sem zavar az, hogy nincs nagy hírnevem. Tenni fogom a dolgom és a legjobb akarok lenni az Arsenalban."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

15 éve
Törölt felhasználó
Reméljük mla!
15 éve
Törölt felhasználó
Djouru a jövő embere:P
15 éve
Törölt felhasználó
Középen most ott lesz/lehet Gallas, Vermaelen, Djourou, Senderos, Silvestre... ha mindenki kezdő akar lenni, akkor nagyon nagy játékot kéne mutatniuk, vagyis óriási harc lehet a kezdőbe kerülésért. Végre versengés lehetne a védelemben is!
15 éve
Törölt felhasználó
Jó lenne ha középen sok jó védőnk lenne, mert most a védelem a leggyengébb. Sokszor úgy jönnek át rajta, mintha ott se lennének!
15 éve
Törölt felhasználó
Kérdeztetek már a játékosoktól a .com-on?Én már kettőt is!!

Szólj hozzá