Az Arsenal edzője, Arsene Wenger tervezi, hogy leigazolja a Chelsea 23 éves játékosát, a Manchester Citybe 25 millió fontért távozó Emmanuel Adebayor helyére.

Adebayor távozása után egy elég jelentős űr keletkezett az Ágyúsok támadószekciójában, Eduardo még nem teljesen tökéletes, és Samir Nasri hat hétre kidőlt.

A Chelsea új menedzsere, Carlo Ancelotti szeretné, ha Kalou maradna jelenlegi klubjában, de még nem tett játékosa elé egy új szerződést. Salomon a londoni kékeknél 45,000 fontot keres hetente, az Arsenal azonban ezt 70,000-re emelné.

Egy bennfentes nyilatkozata:

Salomon nagyon örül az Arsenal érdeklődésének, de jelenleg a Chelsea-re koncentrál.

Kalou 2006-ban igazolt a Chelsea-hez 8 millió font ellenében, és egya kéthetes próbajátékon is részt vett akkor az Arsenalnál.

Az elefántcsontparti támadó az előző idényben a 17 Premier League meccsén 10 gólt szerzett, de tartósan nem tudta biztosítani magának a helyet a kezdőben, mert a korábbi menedzser inkább Nicolas Anelkára és Didier Drogbára számított. A játékos szeretne stabil kezdő lenni, és az Arsenal ezt biztosítani is tudná.

Az is fontos tény,  hogy Kalou jó barátja Kolo Toure-nak, és Emmanuel Eboue-nak, akiknek ugyanaz az ügynökük, mint Robin van Persie-nek.

Arsene Wenger egyetlen nyári igazolása Thomas Vermaelen volt, akit a hátsó alakzat bővítésére szerződtettek az Ágyúsok.

Wenger nem tudta leigazolni Felipe Melot a Juventusból, és a Boprdeaux-ban futballozó Marouane Chamakhért tett 6 milliós ajánlatát sem fogadták el. Chamakh egyébként a másik kiszemelt a csatárposztra (többek között), de őt figyeli még a Tottenham, a Sunderland, a Blackburn, és a Fulham. A marokkói legutoljára ezt mondta:

Már nem nagyon hiszek abban, hogy az Arsenalba igazolok. A Bordeaux azt szeretné, ha maradnék.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

15 éve
Törölt felhasználó
Ezt az ajánlatot el se küldjük !
pl.:Gudjohnsen 12-be került a Barcának
15 éve
Törölt felhasználó
mert nem engedi el Ancelotti.
15 éve
Törölt felhasználó
Kalou biztos hogy nem jön.
15 éve
Törölt felhasználó
Hát szntem is jól jönne most Kalou, de a legjobb akkor is Hunti lenne a legjobb de ő róla úgyis lemaradunk:(
15 éve
Törölt felhasználó
Gólerős játékosnak tűnik, mert 17 meccsből 10 szer betalált ez elég jó.

Szólj hozzá