Az előzetes jegyigények alapján az már most látszik, hogy igen komoly érdeklődés és várakozás előzi meg a találkozót. Mint ismert, a tavalyi összecsapás telt házat hozott, több mint 12.000 néző volt kíváncsi a gálameccsre. Szép számmal érkeztek szurkolók a szomszédos országokból, Ausztriából, Horvátországból, Szlovéniából is, de természetesen Budapestről és az ország más pontjáról is rengetegen keltek útra, hogy a helyszínen láthassák a Premier Liga egyik meghatározó csapatát.

Várhatóan nem lesz ez másként most sem, hiszen az „Ágyúsok” játéka különös figyelmet érdemel ki, bárhol is lépnek pályára a világon. Fontos találkozó lesz ez Arsene Wenger számára is, hiszen ezt követően már csak egy mérkőzésen lesz lehetősége pályára lépni csapatának, az augusztus elején kezdődő rangos londoni Emirates Kupáig, amelyen a Glasgow Rangers-el és az Atletico Madriddal csapnak majd össze.

A fenti neveket elnézve, igazán előkelő társaságba került ismét a Haladás, hiszen az Arsenal ellenfeleként minden mérkőzés komoly rangot és média figyelmet kap a világ bármely pontján.
A július 27-én, 19 órakor kezdődő mérkőzésre a belépőket (3000,- 5000,- 8000,- Ft-os árakon) hétfőn déltől kezdik majd árusítani, többek között a helyszínen, a Haladás stadion pénztáraiban, de lesz lehetőség megváltani a tiketteket az ismert országos jegyirodákban, az Ibusz irodákban, a Libri hálózatban és természetesen interneten is, a www.jegyelado.hu oldalon.

Az előzetes jelzések alapján egyébként több százan érkeznek majd külföldről, a környező országokból és Angliából is a mérkőzésre.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (79)

15 éve
Törölt felhasználó
de van asszem posta költség is
15 éve
Törölt felhasználó
de biztos odavan irva nézd meg tuti levan irva h mit csinálj..vagy rendelj azon a címen amit irtam mégegyszer és olvasd el figyelmesen h mit kell csinálni
15 éve
Törölt felhasználó
előtte mert akkor postázzák de nem mintha én ebbe olyan jártas lennék szal nem biztos dfe tavaj mi küldtük és akk jön asszem :D:D
15 éve
Törölt felhasználó
nekem ma veszik meg a hali stadionjánál :D amugy a ticketexpressen ha rendelsz akkor bankkárcsával kell fizetni asszem és utána jön postán:D
15 éve
Törölt felhasználó
hello
ki megy budapestről kocsival???????

Szólj hozzá