Arsene Wenger komolyan fontolgatja, hogy ajánlatot tesz Andre-Pierre Gignacért, ezzel pótolva a távozó Emmanuel Adebayort.

Az előző idényben Gignac gólkirály lett a francia első osztályban, a maga 24 góljával.

A Daily Mail úgy értesült, hogy az Arsenal megfigyelőit elküldték a Toulouse egyik barátságos mérkőzésére, ahol a Bordeaux ellen játszanak. Ezen a találkozón a Bordeaux csatárát, Marouane Chamakhot is meg lehet figyelni majd.

A Toulouse már elutasított egy 15 millió eurós ajánlatot, amelyet a Lyontól kaptak, de egy 20 millió euró körüli ajánlatot már elfogadnának.

Demba Ba és Obafemi Martins is szóbakerült, mint lehetséges érkező, de most úgy néz ki, a kiválsztott csatár vagy Gignac lesz, vagy Chamakh.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (19)

15 éve
Törölt felhasználó
Bendtner sztem sokat fejlődött tavaly.. jobban elnéztem őt a kezdőben, mint RVP-t az uccso 4-5 meccsen.. azt meg ne nézzük ,hogy francia bajnokság, mert van itt egy eduardonk, akiről sztem nem kell mesélnem mást azon kívül, hogy horvátországból jött. sztem tudjátok hogy folytatnám :D
15 éve
Törölt felhasználó
Én is láttam Chmaakot játszani és én se tartom nagy számnak ha Bendö nem is de Vela megcsinálja:D egy gyenge bajnokságba lött 13 gólt a Pl be ez kevés..Nekünk Huntelaar kell:Dvagy Martins
15 éve
Törölt felhasználó
Kösz Patrick! Akkor azt majd megnézem, ha lehet!
15 éve
Törölt felhasználó
Reméljük eriCesc! Jó lenne már végre valakit hozni (csatár,vkp.), persze nem kell elsietni, csak így a szurkolók szemével már egy cseppet idegesítő. Persze biztos vagyok benne hogy Wengerék 1000el dolgoznak az ügyön!
15 éve
Törölt felhasználó
Vik!Nem tett,de még tehet! Asszem csütörtökön megy edzőtáborba a Bordeaux,és azelőtt szerintem eldől,hogy "Samah" hol folytatja!

Szólj hozzá