Johan Djourou szerint meg kell alapozni a jó szezonját a csapatnak.

A svájci védő 45 percet kapott a Barnet elleni, 2-2-re végződött felkészülési meccsen, amelyet szombaton rendeztek. Jótékony hatással volt ez az ütközet a játékosokra, de Djourou tudja, hogy ezen a héten még keményebb munka vár a gárdára.

Ma érkezik meg Ausztriába a csapat, hogy az edzőtáborban készüljenek fel. Barátságos mérkőzések bőven akadnak, az SC Columbia ellen (július 21.), a Szombathelyi Haladás ellen (július 27.), és a Hannover ellen (július 29.) is. Djourou pontosan tudja azt is, hogy ebben az időszakban lehet jól megalapozni egy sikeres idényt.

Készen kell állnunk, és a szombati meccs is segített ebben. A Barnet nem félt tőlünk, így még jobb volt számunkra.

Ausztriában vár ránk a felkészülés nagy része, hiszen több edzésünk lesz egy nap, és mérkőzéseken is részt veszünk.

Az edzőtábor tökéletes arra, hogy felkészítsen a szezonkezdetre, a Premier League-re. Nehéz dolgunk lesz, a meccsek minden egyes percére fokozottan kell figyelnünk.

Az eredmények itt az előszezonban nem igazán számítanak, a lényeg, hogy fittek legyünk. Az előző idény hibáiból tanulunk, és fejlődni akarunk.

El akarjuk érni, hogy semmi gond ne legyen az év kezdetén.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

15 éve
Törölt felhasználó
csak silvestre ne jáccon... almunia kolo gallas sagna clichy arsha nasri fabre rosi edu rvp a kezdőm kispad walcott vela bendő song diaby djouru traore és kimaradt denilson vermaelen meg fabianski meg a ramsey meg gibbs ,eg sendi meg silvestre
15 éve
Törölt felhasználó
Egyetértek Clichy!
15 éve
Törölt felhasználó
tavaly a szezon elején buktuk el az egészet. idén biztos nagy nyomás lesz rajtuk egész szezon elején. Djourouról pedig annyi mondanék, hogy Kolo ANK-ra való távozását követően a kezdőbe kell tenni.. amit az utóbbi időben művel, azzal a teljesítménnyel nem a kispadra való!
15 éve
Törölt felhasználó
jó de ha belegondolsz tavaly is ez volt h mennyit dolgoznak és végül is 4.helyre volt elég:S reméljük idén jobban fog sikerülni:Dén bizok a fiukba:P BL főtábla nem leenne rossz és mindenféleképp megynyerni a bajnokságot és bónuszként vagy a FA kupát vagy az Angol liga kupát:P
15 éve
Törölt felhasználó
Reméljük sikerülni fog! Amiért egyszer sokat dolgozunk az általába beérik, legyen ez most is így! GO GUNNERS!

Szólj hozzá