Az Arsenal menedzsere, Arséne Wenger egy újabb afrikai sztárt ett célba, Obafemi Martins személyében, írja a The People, miután Emmanuel Adebayor tegnap a Manchester Citybe igazolt.

A togói csatár szombaton Ł25 millióért váltott az egyre erősödő City kedvéért.

Sokan úgy gondolják, hogy az Adebayorért kapott pénzt új játékosok igazolására fogja felhasználni az Arsenal.

Az Ágyúsok a legújabb pletykák szerint a tavalyi célpontot, Obafemi Martinst, a Newcastle United csatárát igazolnák le, akiért tavaly Wenger több ajánlatot is tett.

Mindenesetre akkor még nem jött létre az üzlet, de a pletyka most újra életre kelt.

A legújabb találgatások szerint az Ágyúsok Ł7 milliót adnának a nigériai válogatott játékosért.

A Newcastle a szezon utolsó napján búcsúzott az élvonaltól, így nem csoda, ha egyre többen spekulálnak a szarkák klasszisjátékosainak jövőjével kapcsolatban.

Martins távozása sokat könnyítene a St. James Park-i klub fizetésekre fordított költségein, így nem zárható ki, hogy a játékost előszeretettel adnák el az Ágyúsoknak.

Wenger azonban egyelőre annyit nyilatkozott, hogy a jelenlegi keretből megfelelően pótolható Adebayor személye, és azt is elmondta, hogy nem fogja siettetni az újabb igazolásokat.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (25)

15 éve
Törölt felhasználó
tomco az ötleted nem rossz csakhát az a baj h cana-val nem igen hoznak mostanában össze minket:S
15 éve
Törölt felhasználó
Kétegyházán.Tomco gondolom tudod hol van:P
Reggel 8óta hívogatom az ibusz irodát hogy van e vmi hír a jegyekről és eddig nem tudtak semmit se mondani csak azt hogy nem tudják elérni a központot.Nagyon remélem hogy nincs valami nagyobb gubanc....
15 éve
Törölt felhasználó
Mit szólnátok az én ötletemhez ami persze úgyse valósul meg? Megvenni Martinst 7 millióért, megvenni Cana-t kb. ugyan ennyiért és Senderost plusz pénzt adnánk a Fulhamnek Hangelandért. Nekem ez tetszene.

Amúgy én is a Békéscsabai Ibusz jegyirodában szeretnék jegyet venni.Van pénzm 8000-re is. :) Relinho 4 te hol laksz?
15 éve
Törölt felhasználó
benec! senderos szerinted hol menne el a newcastle-be másodosztályba??? inkább abba haggya
15 éve
Törölt felhasználó
De azért azt se feledjük, hogy Eduardo már bevethető lesz ebben a szezonban...szal én azt is el tom képzelni, hogy nem jön nagy név, hanem valaki, aki be tud ugrani dudu, van rvp pótlására...majd meglátjuk

Szólj hozzá