Az Arsenal csapata egy 16 éves svájci védőt igazolt le, név szerint Sead Hajrovicot. A játékos a Grasshopperstől érkezett.

A bosnyák születésű védő már a nyár elején csatlakozott új csapatához edzeni, és találkozott az első csapat tagjaival is (velük is edzett). Hajrovic tagja az U17-es svájci válogatottnak.

A játékos a Grasshoppers U18-as együttesében futballozott, megfigyelte őt a Manchester United és az Everton is. Sead bevallotta, hogy Bosznia-Hercegovinában szeretett volna futballozni leginkább, de onnan nem jött ajánlat.

Hajrovic egy kemény védő, és nagyon harcos. Be fog kerülni Steve Bould U18-as csapatába a 2009/2010-es idényben. A testvére, Izet Hajrovic a Grasshoppersben pallérozódik, de őt is tehetségesnek tartják.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

15 éve
Törölt felhasználó
De lehet hogy Boszniába eltűnt volna ha oda visszamegy.
15 éve
Törölt felhasználó
mostmár szerintem is lehetne igazolni a nagycsapatba...legalábbis egy helyre, vkp-nak kellene valaki tapasztalt, és elégedett vagyok :P:D
15 éve
Törölt felhasználó
Igen EriCesc, valami ilyesmi lehet a dologban.
15 éve
Törölt felhasználó
Gondolom ,hogyha tényleg akkora tehetség ,akkor a bosnyák csapatnál hamarabb játszhatott volna a felnőttek között!Az Arsenalnál szerencsés esetben majd olyan 18 éves korában játszhat 1-2 CC meccsen ,míg a bosnyákoknál addigra már akár rendszeresen is lehetőséget kaphatott volna a felnőttek között!Azután pedig majd olyan 19-20 éves korábban eligazolt volna egy ütősebb bajnokságba!Én csak erre tudok tippelni!
15 éve
Törölt felhasználó
Eljön annak is az ideje Woolwich, csak ki kell várni. Legalábbis remélem. :S

Szólj hozzá