Éleskedik a verseny a védők között is, miután az Arsenal 10 millió euró ellenében megvette az Ajaxtól Thomas Vermaelent, és újabb védők leigazolására törekszik. (A legfrissebb hír, hogy Senderost is bevonnák a Hangelandért ment ajánlatba.)

Johan Djourou tavaly 13 bajnokin kezdhetett, majd William Gallas sérülése miatt megnyílt volna előtte a kapu, ha nem sérül le ő maga is.

"Szeretem a küzdelmes kihívásokat. Én is egy versenyző vagyok, és én is győzni akarok, szóval jó, hogy érkezett egy új játékos a posztomra." - mondta Djourou.

"Az igaz, hogy most sok védőnk van. A legjobb fog játszani, szóval mindenkinek nagyon versenyképesnek kell lennie. Ez a helyzet azóta nem változott, mióta itt vagyok. Öt éve játszom az Arsenalnál, tudom, mit kell tennem. Készen állok, ha a menedzser úgy dönt, hogy én kellek a csapatba."

"Majd meglátjuk, mi lesz jövőre. Eduardo és Tomas Rosicky is visszatért, szóval elvileg erősebbek leszünk, mint tavaly. Jó érzések uralkodnak a csapaton belül, mindannyian azért vagyunk itt, hogy, végre nyerjünk valamit, és ez már csak tőlünk függ."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

15 éve
Törölt felhasználó
nehéz lessz* bocsii:D
15 éve
Törölt felhasználó
Jó kis védő csak télleg lassú egy kicsit...Am nem lessz nehéz a kezdöbe kerülnie akármien jó is:D:S sztem legtöbbet a Kolo Touré Vermalen kettös leessz:D
15 éve
Törölt felhasználó
15 éve
Törölt felhasználó
Szép nyilatkozat...sztem egészen jó védő,meg amugyis majd kialakul
Sok sikert neki :P
15 éve
Törölt felhasználó
Ez a beszéd DJ!

Szólj hozzá