A Real Madrid sportigazgatója, Jorge Valdano elárulta, hogy még csak egy ajánlat érkezett a Királyi Gárda csatáráért, Klaas-Jan Huntelaarért, akit az Arsenal is figyel.

A német Stuttgart licitált idáig a Vadász becenévre hallgató támadóra, aki hat hónapot töltött idáig Spanyolországban az Ajaxból történt távozása után.

Valdano a Sky Sportsnak nyilatkozott:

"Egy ajánlatról tudok, ez pedig a Stuttgarté."

A Tottenham Hotspur is elkezdett érdeklődni a holland válogatott Huntelaarért, jelenleg azonban úgy tűnik, hogy a csatár Németországban köt ki.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

15 éve
Törölt felhasználó
jól kicseszett vele a real,ha elmegy a stuttgartba akkor vége a karrierének:Sneki egy nagy csapatban kéne küzdeni nagyobb célokért mert a trehetsége meg a tudása megvan hozzá,a real meg gusztustalan amit művel
15 éve
Törölt felhasználó
ma játszik a Werder is.. naldot meg lehet nézni, már ha kap lehetőséget
15 éve
Törölt felhasználó
Ade*
15 éve
Törölt felhasználó
Sztem kell egy Cana meg jöjjön Hangeland (ha már Naldo nem)És ha De megy akkor se fontos csatár igazolni mert van elég sztem..RVP Dudu Vela Simspon és ugye köztetek sokan Walcottot is csatársorba akrjátok látni jövöre(Én személy szerint jobbnak tartom a szélsöt de mindegy)és késsz is de ha már itt járnak a tárgyalások Chamakkal akkor már ne hagyjuk elveszni!:D
15 éve
Törölt felhasználó
én örülnék neki nagyon. csak a gondolat h akkor a csatársorunk holland lesz:D igaz a védelmünk meg francia:D mindenesetre jol jönne. eduardo elég hamar sérül az utobbi idöbe. remélem ez nemlesz igy.

Szólj hozzá