Leo Messi felhívta a Barca vezetőségének figyelmét arra, hogy Cesc Fabregas és Javier Mascherano leigazolásával a következő szezonban is bombaerősek lehetnek.

Messi szerint még lépéseket kell tenniük annak érdekében, hogy a jövőben is megtartsák jelenlegi pozíciójukat.

Wenger továbbra is tartja azon álláspontját, mely szerint Fabregas nem eladó. A Barca akár 35 millió fontot is fizetne a 22 éves játékosért, hogy aztán Xavival és Iniestával (és Fabregassal) erős középpályát rakjanak össze.

Guardiola és Begiristain szeretné megszerezni mindkét játékost, de azzal tisztába vannak, hogy csak az egyikre lehet lehetőség.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

15 éve
Törölt felhasználó
Egy 40 millió ért és Yaya Toure ért elmehet. Ez az ajánlat megérné az Arsenalnak és Kolo is biztos itt maradna a testvérével.
15 éve
Törölt felhasználó
hahahahaxDxDxD Szerintem viszont ha a köv idényünk is jó lesz Fabregas akkor se fog elmenni.Főleg nem ien ajánlatértxD Már elmondta h ez az othona nme is egyszer akkor meg nem tom mit akar Messi:Omeg azért télleg Xavit vagy Iniestát fogja kiszoritani a kezdöböl?inkább marad:D
15 éve
Törölt felhasználó
Tomco, a BL, és a PL serleg sokkal szebb;)
15 éve
Törölt felhasználó
Amíg nem nyerünk semmit addig Fabregasnak is muszáj maradnia.(Elképzeltem hogy egy szép tavaszi napon a srácok felemelik az FA kupa trófeát.Nagyon szép.)
15 éve
Törölt felhasználó
srácok most őszintén Fabregas kit szorítana ki a kezdőböl Xavit?? Iniestát??

Szólj hozzá