Keown az-az ember, aki tudna mesélni arról, hogy milyen az, mikor elhagyja az Arsenalt egy ember. Fiatal korában ő is megtette ezt a lépést, azóta már meg is bánta. Az Arsenalból távozott és az Aston Villaban, majd az Evertonban is játszott, ezt követően visszatért az Arsenalba és hosszú éveken át a csapat egyik legjobb játékosa volt.

1986-ban távozott, majd 1993-ban visszatért mindössze 2 millió font ellenében. Tehát érthető, hogy miért is tud ennyit a távozásról Keown. Ő mindenképp azt javasolja Fabregasnak, hogy maradjon az Arsenalban.

Fabregas távozásáról napi szinten jelennek meg cikkek. Keown eképp vélekedik az egész dologról:

"Nem hiszem, hogy Fabregas távozni fog. Egy nagy csapatban, egy kiváló menedzser kezei alatt játszik és a közönség egyszerűen imádja. Mindene megvan, ami kell egy játékosnak. Természetesen mindez nem garancia arra, hogy egyszer nem távozik a Katalán fővárosba, hogy a bálványa (Guardiola) oldalán játszon."

"Ő az a játékos, akire szükség van, ha valami komolyabb trófeát szeretnél elhódítani. Technikai képzettsége rendkívül magas, egy igazi küzdő és győzelemre született játékos."

Az Arsenal szurkolók világszerte azon imádkoznak, hogy Cesc maradjon az Arsenalban.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

15 éve
Törölt felhasználó
távcső van a fejükön:D
15 éve
Törölt felhasználó
én is csak hát ne mértem a lényegét h mivan a fejükön
15 éve
Törölt felhasználó
ugye?XDegyszer szivesen kipróbálnámXD
15 éve
Törölt felhasználó
Lucas megnéztem a videót nagyon állat:) XD
15 éve
Törölt felhasználó
Télleg meddig fog ez tartani?:Smár unom Fabregas ugyis marad..

Szólj hozzá