A már jólismert The Sun információi szerint az Arsenal vezetősége ki akarja használni a két spanyol óriás, a Barcelona és a Real Madrid harcát Cesc Fabregasért, és ennek értelmében negyvenmillió fontos kivásárlási árat szabtak meg a spanyol középpályásra, abban bízván, hogy ez az ár, az alkuban, tovább fog nőni.

A lap egy közeli forrást is megszólaltatott:

"Természetesen senki nem akarja, hogy Fabregas elmenjen, de előbb-utóbb eljön az a pont, amikor az érte ajánlott összeg túl jó ahhoz, hogy visszautasítsuk." - mondta az illető.

"Ha az Arsenal 40 millió font magassában kap ajánlatot, óriási nyomás alatt leszünk, hogy eladjuk-e Fabregast."

Nemrégiben Joan Laporta, a Barcelona elnöke is nemtitkoltan Fabregas mellett tette la voksát:

"Cescnek barcelonai DNS van a vérében, és úgy gondolom, egy szép napon vissza térne." - mondta Laporta.

"Mindenki nagyon kedveli őt - a technikai igazgató, a menedzser és én is. Mindig is a gondolatunkban volt."

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (22)

15 éve
Törölt felhasználó
ne h már eladják Fabregast nekem Henry után ő lett a kedvencem
15 éve
Törölt felhasználó
Berkamp#10!Egyet értek veled,én is utálom a barcát!Egyszer már elvitték a kedvenc játékosomat(Henry)!Rem most nem fogják ugyanezt megcsinálni Cesckel!
15 éve
Törölt felhasználó
Ezt annyira bírom a Barcelonában: "Mindenki nagyon kedveli őt - a technikai igazgató, a menedzser és én is. Mindig is a gondolatunkban volt." Erre mondom, hogy hát ti elmebeteg, vak, szerencsétlen kutyák, ott volt a szemetek előtt a Fabregas, ti neveltétek ki de nem láttátok benne a potenciált(szakmai hiba).Erre pár év múlva mikor Wenger munkájának és szemének köszönhetően klasszist nevel belőle van pofátok ilyeneket nyilatkozni??? A pofámról lesülne a bőr komolyan ha ilyet csinálnék.Bocsánat de gyűlölöm a Barcelonát :)
15 éve
Wenger: "Jelenleg az átigazolási piacon két ár van: a játékos tényleges értéke, és a Real Madrid által ajánlott összeg." Kaká sem ért 65-öt vagy mennyit, a Realnak volt pénze, kidobta, ennyi. Szerintem egy 50-55 millió között már léphet Fabregas. Előbb-utóbb úgyis ez lesz.
15 éve
Törölt felhasználó
40 milió??????????????????ht ezek hülyék tuti kamu fabregas 70 millió esetleg mert már krisztike beképzelt pofájára 94 millió egy fabregas többet ér nála szerintem

Szólj hozzá