Folytatódik az Arsenal 'minden napra egy új szerződés' játéka, a pénteki napon Kieran Gibbs hosszabbítását jelentették be a klubnál Aaron Ramsey és Jack Wilshere után.

A 19 éves angol balszélső védő 21-szer léphetett pályára az előző idényben, főleg a Ligakupában és az FA-Kupában, de Gael Clichy sérülése miatt megnyílt a kapu a BL-ben, illetve a bajnokságban is, ahol szintén pazarul teljesített Gibbs.

Jó szereplésével hamar kivívta magának az állandó kezdést is az angol U-21-es keretben, miután első meccsén duplázott a háromoroszlánosoknál.

"Kieran nagy hatással volt a csapatra az elmúlt idényben, és a szezon folyamán fantasztikusan fejlődött. Egy intelligens játékosról van szó, remek képességekkel, amit meg is mutatott a tavalyi szezonban. Nagyon elégedettek vagyunk, hogy ennyire elkötelezett az Arsenal iránt, és mindannyian várjuk a közös jövőt." - mondta Arséne Wenger.

Gibbsszel együtt már öten vannak azok, akik a szezon folyamán hosszabbítottak az Arsenallal, hiszen korábban Walcott, Fabianski, Ramsey és Wilshere is új szerződést kötött a klubbal.

Az Arsenal minden bizonnyal hamarosan bejelenti Robin van Persie, illetve Nicklas Bendtner új szerződéseit is.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (34)

15 éve
Törölt felhasználó
és akkor mivan ha szlovák??? intelligens jól passzol és van benne egy kis plussz ami nekünk jóljönne..de én nemértem nasri mielőtt ideigazolt ontotta a bombagólokat cselezett stb..az arsenalba nem ccsillog ennyire ugyérzem wenger mindenkit egyenlővé akar tenni ezrt nincs messziről lövés ezért nincsenek cselek szép gólok stb.( pesze néha AKADNAK) na de szerencsére ezalól kivétel arshavin:D
15 éve
Törölt felhasználó
Hamsik szlovák.........
15 éve
Törölt felhasználó
Az arsenal.comon is Gibbs hosszabítása a fő téma.
15 éve
Törölt felhasználó
Há gondolom nem történik semmi. Dögunalom van
15 éve
Törölt felhasználó
Srácok, én nem akarok bunkó lenni, de nemigen van friss hír az oldalon már egy jó ideje :( .

Szólj hozzá