Az egyik megbízható francia lap, az L'Equipe azt állítja, hogy az Arsenal felajánlotta William Gallasnak a távozás lehetőségért, aki minden valószínűség szerint Olaszországban folytatja a pályafutását, korábbi főnöke, José Mourinho irányítása altt.

Ezzel azonban nem állt meg az Arsenal átszervezése a védelemben: Thomas Vermaelen érkezésével szinte valószínűsíthető, hogy legalább egy játékos fog a posztról távozni, a kérdés ugyanakkor az, hogy ki.

Kolo Tourét a Manchester Cityvel, Philippe Senderost többek között az Aston Villával, míg most Mikael Silvestrét a Bordeauxval hozták összefüggésbe.

A beszámolók szerint az Arsenal még egy védőre szeretne lecsapni, méghozzá a Stuttgartnál játszó Serdar Tascira.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

15 éve
Törölt felhasználó
ja toom de már este volt meg nem akartam megint javitgatni :D
15 éve
Törölt felhasználó
az Crossbar Challenge volt xD
15 éve
Törölt felhasználó
bocsi h elirtam pár dolgot:S csak elszoktam a bill-től...:D
15 éve
Törölt felhasználó
sztem maradjon :),mert tényleg jó védő és aztis kétlem hogy nincs senkivel joban,mert amikor volt ilyen football challenge a videon vagyon is jó kedve volt nevetgélt meg mindel....csak az hogy már 32 éves az meg sztem már kicsit sok:S
15 éve
Törölt felhasználó
Na én meg azt mondom hogy se Gallas se Touré ne menjen.A védelembe kell a tapasztalat egy angol bajnokságba oda nem ilyen tötyi-pötyi 20 éves pöcsök kellenek.Amúgy Gallas hány meccset nyert már nekünk?(egy Chelsea és egy Hull ellenire biztosan emlékszem)

Szólj hozzá