Pique és Fabregas karrierje egy pontig igazán hasonló, hisz mindkét játékos a Barcelonában nevelkedett, majd fiatalon Angliába került (Pique a Manchester Unitedhez, míg Fabregas az Arsenalhoz). Pique azóta visszatért Katalóniába, s az a véleménye, hogy egy napon Fabregas is el fogja szánni magát erre a lépésre, míg a Real Madridhoz semmiképpen sem fog leszerződni.

Nem lennék boldog, ha Cesc aláírni a Madridhoz, de szerintem ez nem fog megtörténni. A labdarúgásban nincs lehetetlen, de ő nem fogja megtenni ezt a lépést.

Az az érzésem, hogy egy napon újra egy klubban fogunk játszani. Cesc még magára fogja ölteni a Barca mezét, s bár erről nem akar beszélni, én mégis mindig szóbahozom ezt a témát.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

15 éve
Törölt felhasználó
És kivel fognak Ausztriába játszani mert ki szeretnék menni?
15 éve
Törölt felhasználó
tegnap szétnéztem néhány csapat oldalán és hát nem azért mert arsenalos vagyok és mert a szerkesztőséget akarom dicsérni:Dde komolyan ennél jobb,áttekinthetőbb,dizájnosabb oldalt nem találtam most nem akarok csapatokat megnevezni de elég gagyi oldalakat találtam:Dmajd egyszer nézzetek szét ti is:Dja egyébként találtam egy olyan hírt az egyiken h lehet h hleb liverpoolban fog kikötni valszeg mascerano-ért cserébe...hát érdekes lenne
15 éve
Törölt felhasználó
Walcotték bejutottak az U21-s eb döntőjébe!!!! :)
15 éve
Törölt felhasználó
Nagyon remélem, hogy jövőre összejön valami kupa és akkor talán csak levezetni tér majd haza Cesc.
15 éve
Törölt felhasználó
kösz az infot, reménykedjünk...

Szólj hozzá