Cesc Fabregas az Arsenal.com-on tisztázta a vele kapcsolatos idézeteket, amik ma reggel jelentek meg:

Nem tudom, hogy hányszor kellett ilyen módon beszélnem az Arsenalhoz való elkötelezettségemről, de továbbra is folytatni fogom ezt az utat, ha kell. Úgy tűnik minden egyes alkalommal, amikor a spanyol sajtónak nyilatkozom, az angol média elferdíti a mondataimat, emiatt pedig a jövőmmel kapcsolatos állítások is más fényben ütnek vissza.
- mondta Fabregas.

Tehát szeretném tisztázni a jövőmmel kapcsolatos állításokat, főleg azok számára, akik félreértették a jelenlegi helyzetemet. Teljes mértékben elkötelezett vagyok emellett a nagyszerű klub iránt, és a jövőm is itt van.

Valóban igaz, hogy dühít a négyéves nyeretlenségi sorozatunk, de ez a düh még jobban elmélyít abban a hitben, hogy nyernem kell valamit az Arsenallal. Sokat törődök a csapattal és hiszek benne. Boldog vagyok, hogy én lehetek az Arsenal kapitánya, és büszke vagyok, hogy a mezüket viselhetem. Ugyanakkor nagyon feldúl, amikor az emberek kiforgatják a szavaimat. A csapatszellem fantasztikus, és meg van a képességünk és a hozzállásunk ahhoz, hogy trófeákat nyerjünk. Nem szabad hibáznunk, továbbra is fókuszálunk kell. Eltökéltek vagyunk, hogy megmutassuk, hogy remek dolgokat tudunk együtt elérni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (113)

15 éve
Törölt felhasználó
Én nem emlékszek mióta vok Arsenal drukker most 13 éves vok kb.6-7 évesen kezdtem el nézni az Arsenal meccseket, de azokra már nem emlékszem az apám is Arsenal drukker régóta, és ezért lettem én is olyan hamar az.
15 éve
Törölt felhasználó
Hát igen nem igaz mostanában sosem vagyok itthon délelőtt xD. "Merjünk nagyok lenni" 5 kupa lesz az :P :D.
15 éve
Törölt felhasználó
ja és Kunmadaras City csapatában játszom xD
15 éve
Törölt felhasználó
én 3 éve focizom. 2 évet U16-ban játszottam, és 2 éve az ifiben vagyok. (1 szezon úgy volt, hogy szombaton mentem U16-os meccsre, vasárnap meg ifire :D )
15 éve
Törölt felhasználó
sztem kb 7 éves korom óta :) klubban bárándon kb 1 éve:P

Szólj hozzá