Cesc Fabregas a tegnapi 2:0-ás USA elleni zakót követően kifakadt az Arsenal négy éves nyeretlenségi sorozata miatt.

A kupák hiánya idegesít a legjobban az Arsenalnál.
- mondta Fabregas a The Sunnak.

Cristiano Ronaldo azt mondta, hogy azért hagyja el a Manchester Unitedet, mert nem volt már mit megnyernie. Én pontosan az ellenkező helyzetben vagyok, csak az impotenciát látom.

Már ebben az évben is nyerni akartunk valamit, mindent beleadtuk - de nem értük el azt a szintet, amit mindenki várt az Arsenaltól.

Amikor nyersz, jó vagy. De amikor nem, mindenki rossz formát fog ki. Ez már a negyedik évünk trófea nélkül, és kellett volna egy trófea, hogy ismét higgyünk magunkban.

Majd szemtől szemben el fogom mondani a klub vezetőségének, amikor menni akarok. Ha egy napon úgy ébredek, hogy nem vagyok boldog itt, akkor az első személy a menedzser lesz, akinek elmondom.

Nagy csodálója vagyok Arséne Wengernek, de mindenkinek megvan a saját élete és az érdeklődése.

Ez lesz a hetedik szezonom az Arsenallal. Ez elég sok, pláne hogy még csak 22 vagyok. De amikor abbahagyod az elmélkedést, akkor látod hogy az idő milyen gyorsan repül.

A futballban minden gyorsak történik, pillanatok alatt kell egy jó döntést hozni, aztán meg kell próbálni boldognak lenni.

Szerencsére a családom mellettem áll, és elfogadják az én döntésemet, bármi is legyen az. Ha a Real Madridhoz igazolnák, akkor is szeretnének és támogatnának.

A családom egy személyként áll mellettem, és ők mindig az én oldalamon lesznek.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (65)

15 éve
Törölt felhasználó
de én meg kezdem úgy érezni, hogy neked velünk van bajod, amiatt, hogy másképp gondoljuk a dolgokat. hát ez van. nem kell itt kedvelni senkit, meg lehet semmibe venni a munkánkat. engem aztán ez nem érdekel. ha agyonütnek is, én akkor is tartom ezt a véleményem!
15 éve
Törölt felhasználó
"Athlon és Clichy , mint szerkesztőként pont ugyan anyit elért mint Fabregas a fociban." XD
15 éve
Törölt felhasználó
Legyen a csk Arshavin!! :D
15 éve
Törölt felhasználó
figy azt tudni kell h é n a pesszimisták közé tartozom bizakodó vok de lefbelül pesszimista és amikor arra gonsdolok h jövre nem nyerünk semmit és elmegy a félcsaőpat és wenger is meg minden(belegondolin is rossz) és akkor mi lesz velem???semmi..én akkoris ennek az arsenalnak fogok szurkolni mert én neem vok rohadt divatdrukker h annak szurkolok aki többet van a tv be sajnos másfél évig ugy kellett drukkolnom ha mecsseiket se láttam élőbe...de énamióta először láttam a csapatot nekik szurkolok és már nem fogok tudni másért drukolni... .. arsenalos leszek amig csak élek..
15 éve
Törölt felhasználó
Különben eriCesc Athlon és Clichy , mint szerkesztőként pont ugyan anyit elért mint Fabregas a fociban. Fabregastól télleg hülyeség volt amit mondott de ő is csak egy ember aki hibázhat ezt meg tette Gallas is. Ők sem robotok. Én most elveném Fabregastól csk szalagot ha már elvették emiatt Gallastól. És gondoljatok bele Gallas milyen jól játszott és mindent bele adott a nyilatkozatta után ezt kéne most Fabrenak csinálnia nem azt hogy ezt cáfolja.

Szólj hozzá