Egyes médiaértesülések szerint az Ágyúsok kiszemelték maguknak a Lille 23 éves középpályását, aki szívesen játszana az észak-londoni gárdában, de előbb egy ütőképes francia klubban szeretne fejlődni.

Az egyik ilyen gárda a bajnok Bordeaux lehet, ahonnan már érdeklődtek is Cabaye iránt, aki a Foot Mercato-nak adott nyilatkozatában beszélt a jövőjéről.

"23 éves vagyok és egy focista karrierje igen rövid. Kedvet érzek egy új kihívásra, hogy tovább fejlődhessek, s elérjem a következő szintet. Erre van most szükségem."

"A Bordeaux érdeklődése igen hízelgő. Megnyerték a francia bajnokságot, s ők játszották a legjobb focit a ligában."

"Megragadnám az esélyt, ha odaigazolhatnák, de ehhez nem csak nekem kéne döntést hozni."

Cabaye ezt felelte arra a kérdésre, hogy játszana-e az Arsenalban:

"Előbb egy francia élklubban szeretnék bizonyítani."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

15 éve
Törölt felhasználó
Már legem van!!! Ilyen neveket: Cabaye,Chamakh, hát kik Ők ??????????????????????
Egy Arsenal szintű csapatnak nem ilyen játékosokra van szüksége a fene egye meg inkább akkor ne igazoljunk senkit de tartsuk meg mindenkit!!!!!!!!!!!! Ez nem állapot ilyen igazolások lesznek nyáron Vermalen sem csinál majd nyarat itt az Tuti ááá elegem van de Mérges vagyok Wengerre!!! Ha Touré elmegy akkor csalódást kelt a pénzéhségéről ad tudomást nekem és ha elmegy akkor vége a védelemnek és még több gólt kapunk majd Augusztustól!! Vermaleen MÉG A KÖZELÉBE SINCS Touré-nak és ilyen drága hát komolyan ez a csapatépítés???????????
15 éve
Törölt felhasználó
A franciákkal mi a bajod? A csapatunkban több a francia mint bármely most országbeli játékos. Amúgy én sem nem tartanák rá igényt, hisz nekünk a középpályára Fabregas, Nasri, Arsavin, Rosicky, Walcott, Song és Eboué mellé fölösleges lenne még egy olyan játékos mint Diaby vagy Ramsey. Szóval, ha ide is akarna jönni, akkor inkább mennyen a Bordeuxba.
15 éve
Törölt felhasználó
Nem kell, köszönjük!
15 éve
Törölt felhasználó
remélem nem is jön majd mert frászt kapok ezektől a guztustalan franciáktol, kivétel Sagna, meg Nasri (de ők nem is franciák,Afrikai,Marrokói)csak az álampolgárságuk az
15 éve
Törölt felhasználó
Még egy franc(ia) majd, prf.Én a gyerekről még soha nem halotam

Szólj hozzá