Kieran Gibbs vitathatatlanul az Arsenal egyik legígéretesebb tehetsége, aki remekül pótolta Gael Clichyt a tavalyi szezon utolsó heteiben, hónapjaiban. Most, hogy a francia védő visszatér a sérüléséből, ráadásul Armand Traoré is visszajön a kölcsönévéből, Gibbs könnyen a padon maradhat, így a játékos gond nélkül elfogadna egy kölcsönszerződést.

Nehéz lenne megszokni, hogy ismét csak a padon találom magam, azok után, hogy heti rendszerességgel ott voltam a kezdőben.

- mondta Gibbs, aki jelenleg a svédországi U21-es Európa-bajnokságon vitézkedik hazája színében.

Még mindig 19 éves vagyok, és Gael személyében egy világklasszis védő van előttem. Sokat kell még tanulnom tőle, és nem hiszem, hogy ez nagy csalódás lenne.
Azt elismerem, hogy jól éreztem magam a Norwichnál. Elmennék-e újra? Igen, ha a menedzser ezt akarná. Ő tudja, hogy mennyi tapasztalatra van szükségem, mielőtt eljutnék Gael szintjére.

Gibbs még egy picit beszélt a kritikus hibájáról, amikor a BL-elődöntő visszavágóján elcsúszott a tizenhatoson belül, és a hibáját kihasználva Park Ji-Sung gólt is lőtt.

Nehéz visszagondolni arra a meccsre. Nagyon csalódott voltam, de megpróbálom elfelejteni, mert most az a legfontosabb, hogy az U21-es Eb-n jól szerepeljünk.
Szerintem az elmúlt szezon nagyon siker volt, hiszen rengeteg tapasztalatot szereztem.
A másik oldalon persze csalódott vagyok a BL-szereplésünket illetően, de a csapat rengeteg támogatást kapott a nehéz időkben. Szerintem én magam is megmutattam a mentális erősségemet, hiszen a meccset követően azonnal rendbe szedtem magam.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

15 éve
Törölt felhasználó
minden védőre szükségünk lesz a következő bajnokságban szóval el ne menjen kölcsönbe max. félévre de azt se kéne
15 éve
Törölt felhasználó
szükségük lehet rá gondolni kell a sérülésekre mert a középpályán is bevethető!!!
15 éve
Törölt felhasználó
Sztem ne menjen el, szükségünk lehet még rá!
15 éve
Törölt felhasználó
Hát majd Wenger eldönti. Clichy helye egyenlőre biztos, úgyhogy ha Ő egészséges akkor Gibbs max pados. Traore idén sokszor egy poszttal feljebb játszott a Pompeyban és viszonylag jól is ment neki itt. Nekünk meg úgy sincs bal lábas középpályásunk, szal lehet, hogy Wenger a középpályán számít majd rá.
15 éve
Törölt felhasználó
Én Traore-t még nem láttam játszani azon kivül mindenkit... csak annyit tok róla h muszlim:D

Szólj hozzá