A 22 éves spanyol középpályást, aki jelenleg Dél-Afrikában tartózkodik a Konföderációs Kupa miatt, az utóbbi időben szóbahozták a Real Madrid gárdájával, de ő magabiztosan kijelentette, hogy az Arsenalban jó helyen van.

Az Ágyúsok csapatkapitánya tehát nyugodt a jövőjét illetően, de mindenképpen szeretne sikeres lenni Észak-Londonban, hisz az Arsenal az előző négy évben nem nyert egy komoly trófeát sem.

"Nehéz elviselni azt, hogy mindent megteszel a győzelemért, aztán mégsem jön össze"-olvashatóak Fabregas szavai az egyik legnevesebb spanyol újságban, a Marcában. "Az Arsenalnál négy éve nem nyertem semmit, s ez igen kemény."

Az ifjú Eb-győztes már sokszor leszögezte, hogy az Ágyúsoknál képzeli el a jövőjét, ám a kijelentései után újabb róla szóló pletykák jelentek meg a sajtóban. Könnyen meglehet, hogy most is így lesz ez...

"Nyugodt vagyok, hisz a megfelelő időben a megfelelő helyen vagyok. A klubom már többször kijelentette, hogy nem szándékoznak eladni. Szerződésem van, csapatkapitány vagyok, s a csapatomé az utolsó szó."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

15 éve
Törölt felhasználó
Tomco nem hiszem
hogy robben jövőre a Realnál folytatja mert aReal meg akar szabadulni tőle.


15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem Cesc még sokáig itt fog maradni!Amúgy Eboué ügynöke azt nyilatkozta , hogy a csapat fel ajánlott neki mármint Ebouénak egy 4 éves szerződést de Eboué inkább menne.Mert nem akar még egy idényt a padon tölteni.
15 éve
Törölt felhasználó
csak legalább egy Liga kupát nyerjünk áá de jó lenne!!
15 éve
Törölt felhasználó
Nem ide tartozik de amikor be akarok lépni az oldalra azt írja ki a böngésző hogy az oldal "Bejelentett támadó webhely.A támadó webhelyek megpróbálnak olyan programokat telepíteni, amelyek személyes adatokat lopnak el, a számítógépet mások megtámadására használják, vagy károsítják a rendszert.

Egyes támadó webhelyek szándékosan terjesztenek ártó szoftvereket, de sok olyan van, amelyet a tulajdonosa tudta vagy engedélye nélkül használnak ilyen célra." Az oldal szerkesztői utána nézhetnének, hogy mit jelent ez .
15 éve
Törölt felhasználó
jövőre tuti azt fogja mondani mert ott lesz a BL serleg a kezében :-D:-D

Szólj hozzá