Sok Premier League csapat érdeklődik a Marseille védekező középpályásáért, Lorik Canaért. A jelentések szerint a Spurs, az Everton, a Liverpool és az Arsenal is egyaránt figyeli a 25 éves játékost.

Cana Európa szerte az agressziójáról és kemény játékstílusáról ismert játékos. Sok lapot 'gyűjt', de ettől függetlenül a játékának fontosság megkérdőjelezhetetlen.

Cana elmondta, hogy kész a távozásra, de mielőtt eldöntené hogyan tovább megbeszél mindent a családjával és tanácsadóival. Azt hozzátette, hogy még van 3 év a jelenlegi kontaktusából.

A szezon végén beszélek a családommal és a képviselőimmel. Attól függ majd, hogy mit fogok tenni. Hiszem, ha a távozom, mindenki tiszteletben fogja tartani a döntésem.
Nem biztos, hogy kitöltöm a szerződésem, de nem is kell sietenem.
A jövőben a célom Anglia és Németország. Ez a két liga vonz engem.

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

15 éve
Törölt felhasználó
fecc ez nagy volt xD
15 éve
Törölt felhasználó
"Hiszem, ha a távozom, mindenki tiszteletben fogja tartani a döntésem." -mert ki meri megkérdőjelezni a döntésed Cana??? xD xD
15 éve
Törölt felhasználó
Ha Xabi vagy Yaya nem jönnek, nálam akkor ő az első számu célpont, és csak remélni tudom, hogy Wengernél is...!
15 éve
Törölt felhasználó
Igazad van Patrick. Mivel Yaya és Xabi nem jön én még két esetleg 3 játékost tudnék elképzelni arra a posztra: 1.Cana 2.Melo 3.Veloso. Patrick a képeden a lány a barátnőd?
15 éve
Hát az Arsenalnak lassan elkéne kezdeni a tárgyalásokat valami DMel mert kifogunk futni az időből, mint közismert 2-3 hónapig tárgyalunk 1 játékossal és 2000fonton veszekszünk velük...

Szólj hozzá