Nicklas Bendtner úgy véli, hogy az MU elleni BL visszavágót követően napvilágott látott paparazzo képek akár tönkre is tehették volna az arsenalos karrierét, de végül sikerült megnyernie a szurkolókat.

A 21 éves játékos egész éves teljesítményével sokan nem voltak boldogak, és ezt csak tetézte a róla készült képek, miután a Manchester United 3-1-re győzte le az Arsenalt az Emirates stadionban.

Bendtner így látja az esetet:

"Sajnálom, ha az emberekben rossz benyomást keltettem." - mondta a dán csatár.

"Viszont a fotók nem tükrözik a valóságot. Csak a fotósok csapdájának áldozatává váltam, ami nagyon jól működött."

"Természetesen nem futkároztam letolt nadrágban - miért is tenném?"

"Az egyik ember tolta le a nadrágomat, ahogy kiértünk az utcára, ahol 10-15 fotós kapott le. Biztosan jól fel voltak készülve."

"Valamiben biztosan megegyeztek a bár tulajdonosával."

"Nem nagyon szoktam törődni az újságok hazugságaival, sőt, általában még nevetek is rajtuk. Jó példa erre, amikor bohócot űztek belőlem a rózsaszín csukám miatt. Ez viszont átlépte a határt."

"Ez volt az első alkalom, hogy ilyen dologgal szembesültem, bár tudom, hogy az ilyenek gyakoriak Angliában."

"És ami a leginkább dühít, hogy az emberek rólam alkotott véleménye nem a realitást tükrözi. Az emberek, akik ismernek engem tudják, hogy nagyon komoly vagyok, és teljes mértékben a játékra koncentrálok."

"Ezek a képek viszont magára a teljesítményemre is rányomhatják a bélyegüket."

"Elismerem, az az éjszaka egy óriási hiba volt. Attól, hogy a szabadidőmben történtek ezek az események, még nem elfogadható, hogy így zárjam le egy vereség történéseit. Nagy hülyeség volt ez tőlem."

Bár az év eleji teljesítményére volt panasz a pályán, a szezon végére már egy másik Bendtner láthattunk. A dán kicsit kitért a idénybeli produkciójára:

"Nem voltam mérges az Arsenal szurkolókra, mert két hónapja én magam sem voltam elégedett a játékommal." - folytatta.

"Ők is ugyanúgy frusztráltak voltak, mint én, mert nem úgy játszottam, ahogy tudnék. De szerintem mostanában visszatértem a jó formámhoz, és ezt akarom továbbfejleszteni."

"Sokat tanultam az idei szezonban, és minden rossz dolog csak erősebbé tett. Mostmár bizonyára a szurkolók is az én oldalamon állnak."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

15 éve
Törölt felhasználó
istenem(LLLLLLLL)
15 éve
Törölt felhasználó
a szezon elején gyűlöltem, mára tisztelem. a nyilatkozatai mind helyénvalóak, sose mond olyat, ami nem kéne oda.

közel annyi gólt lőtt, mint a házi gólkirályunk, úgyhogy sztem nem kell szidni. voltak hullámvölgyei, de összekapta magát. a testfelépítése PL-hez való. nagy játékos válhat belőle a jövőben! Go Bendő!!
15 éve
Törölt felhasználó
Aham persze letolták a naciját.Hogyne!Látszott a fején hogy azt se tudta hol van.Mindegy ezzel az én szememben kicsit nőtt mert mindenki emberből van még ő is.
15 éve
Törölt felhasználó
Én úgy fogalmaznék,hogy többen elfogadják,de még mindig nem a tudása miatt!Bendtnernek össze kell szednie magát,mert talán a következő szezon lehet az utolsó idénye az Arsenalnál,ha rosszul teljesít!Arra nem lehet fogni,hogy még fiatal,mert majdnem egy teljes PL szezon áll mögötte,és a BL-ben is szerzett már tapasztalatot!
15 éve
Törölt felhasználó
Tőlem aztán lehetne alkoholista is, csak játszon jól, rúgtossa a gólok. Akár pucéran is rohangálhatna Londonban, csak ne kelljen látni, ahogy kihagyja a helyzeteit. Ennyi a véleményem a médiáról... - nincs közük még a sztrárok magánéletéhez sem. Amúgy is vannak törvények, melyek eztet akarják megakadájozni, egy rossz fotó, vagy akár jó fotó azt hiszem a személy belegyezése nélkül fel sem kerülhetne az internetre... legalábbis egy átlag emberről nem. Rendész iskolába járok, csak tudom már. :)

Szólj hozzá