Robert Green elmondása szerint boldog a West Hamnál.

Állítólag az Arsenal szeretné leigazolni a játékost, körülbelül 6 millió fontért. Az ügyet cifrázza, hogy egyes információk szerint Green visszautasította a West Ham új szerződésről szóló ajánlatát.

A 29 éves angol kapus elmondta, hogy nincsenek alapjai azoknak a pletykáknak, melyek szerint az Arsenalba igazolna, ő boldog a jelenlegi csapatában.

"Szerződésem van az Uniteddel és szeretek a szurkolók előtt játszani. A szerződésem még sokáig tart, aggodalomra semmi ok."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

15 éve
Enyeama valóban közel járt, hogy arsenalos legyen, a csapat mindenben megállapodott vele, csak az izraeli csapat végül visszadobta a 2 m eurós ajánlatot így az Arsenal kiszállt. Ha ő jött volna, akkor Fabianskit tutira kiadtuk volna kölcsönbe a PSG-nek.
15 éve
Törölt felhasználó
majd jövőre első fordulóba azért ne legyél boldog
15 éve
Törölt felhasználó
DE azt az Enyeama-t megveszük, ha jól tudom.
15 éve
Törölt felhasználó
amugy a realos vitához visszavtérve a real olyan pozitívan gondolkodik h 90 milla cé és abból 60 visszajön mezek eladásából meg reklámokból sb..és nem is frusztrálják magukat ellentétben nálunk arra mennek h a klub csak pozitív bvevétellell zárjon..mindig csak pluszba éegyünk. ..ás most nem azt mondom h ez rossz de vannak benne olyan dolgok is akárcvsak a másik nézetben
15 éve
Törölt felhasználó
Jó kapusnak tartom,de nincs szükségünk rá!Talán Lehmann távozása után jól jött volna,de most már van egy Manu-nk aki legalább ennyire jó kapus!

Szólj hozzá