Cesc Fabregas a csalódottságát fejezte ki amiatt, hogy az idei évben sem sikerült megtörténi az Arsenal nyeretlenségi sorozatát, ami most már több, mint négy éves.

A spanyol középpályás jelenleg Dél-Afrikában tartózkodik a spanyol válogatottal.

"Nehéz és sérülésekkel teli szezon van mögöttem, és még csak trófeát sem sikerült nyernünk, amivel nyilvánvalóan nem vagyok boldog." - mondta Fabregas.

"Annak viszont örülök, hogy a válogatottban jól mennek a dolgok. Boldog vagyok, hogy ilyen szintű csapattal játszhatok a Konföderációs Kupán."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

15 éve
Törölt felhasználó
Haljátok szegény Fabregas-t sajnálom meg a csapatot hogy nincs pénz minőségi sztárjátékos védekező kp-ra vagy Wenger ismét fukar pedig ha nem így lenne akkor bajnokságot biztosan nyernénk!! Az a fontos hogy 07/08-as szezonban Fabregas világszínvonalon játszott mert volt egy segítője egy sztár védekező kp Flamini! De most nincs és szenved szegény ezért nem nyújt 100%-ot és nem is fog mert Wenger nem vesz és nem költ elegendőt!! Sajnálom:(((((((((((((((((((((
15 éve
NooBitO! Nem csak összességében rád értettem, de sem időm ,sem energiám nincs arra, hogy minden egyes linkelgetésre külön válaszoljak.
A cikkről annyit, hogy Fabregas valóban elmondta a véleményét, valahol fenn is volt itt is, de közel nem ilyen stílusban, ahogy a Topfoci beállította.
15 éve
Törölt felhasználó
eriCesc azt kell mondjam nem értek veled egyet.Sztem Huntelaar abszolút nem haszontalan.És a többi sem olyan drága,ezek közül lehetne vásárolgatni.
15 éve
Törölt felhasználó
Robben,Sneijder,VdV túl drága a többi meg haszontalan!Ide meg egyikőjük sem kell!
15 éve
Törölt felhasználó
"A Real Madrid egy listát juttatott el a Premier League-es klubokhoz, azon játékosok nevével, akiken szívesen túladna. Az angol klubok így Arjen Robberne, Ruud van Nistelrooyra, Klaas-Jan Huntelaarra, Wesley Sneijderre, Rafael van der Vaartra, Royston Drenthére, Javier Saviolára, Gabriel Heinzére és Mahamadou Diarrára egyaránt lecsaphatnak."

hát most le lehetne csapni valamelyikre sztem :)

Szólj hozzá