A Real Madrid Florentino Perez elnöki kinevezése után rengeteg új játékosra akar lecsapni. A történet érdekessége, hogy a spanyol liga szabályai értelmében egy csapat maximum 25 játékost nevezhet, így a Real biztosan el is fog adni játékosokat, és köztük lehet Wesley Sneijder is, akit az Arsenal szeretne leigazolni.

A holland nemzeti válogatott néhány éve még a Real kirobbanthatatlan embere volt, azonban egy 2008-as sérülés hátráltatta a későbbi karrierjében.

A hírek szerint Arséne Wenger komolyan rajta tartja a szemét a játékoson, aki viszont a jelenlegi csapatánál szeretne maradni.

Wesley elmondta, hogy maradni akar a Realnál a jövő évben is. Elárulta, hogy teljesen mindegy, ki akarja megvenni, egyszerűen maradni akar.
- mondta a játékos menedzsere, Soren Lerby.

Ugyanakkor még semmit nem hallottunk a klub felől.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

15 éve
Törölt felhasználó
Jó lenne csk ő is olyan mint Van P. vagy Rosicky(Sérülékeny)!de először igazoljuk le Ver mulent és utána még egy vkp és majd azután lehet vele is foglalkozni
15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem nagyon jó játékos de tényleg ott van Fabregas.Mondjuk idén is kidőlt Cesc és elfogyott a kreativítás a csapatból.Elsődlegesen Vermaelent hozzuk el aztán meg Yaya Tourét és utána lehetne ilyenekkel foglalkozni.
15 éve
Törölt felhasználó
Diaby legnagyobb spanja!Feleslegesnek tartom én is a leigazolását az előttem említett okok miatt!Bár az is lehet,hogy Wenger megveszi ,és védőt farag belőle! :P
15 éve
Törölt felhasználó
azt a bizonyos sérülést épp Diabytól szedte össze...:D
15 éve
Törölt felhasználó
Hát ja, talán egyedül erre a posztra nem kellene az erősítés...Pedig szívesen látnám az Arsenalban. Jó játékosnak tartom, az egyik legjobb holland játékos.

Szólj hozzá