Jelentések szerint az Arsenal csatát vív a Juventus csapatával Pandev aláírásáért. A játékos árát 17 millió fontra tartja jelenlegi kenyéradója, a Lazio.

A 25 éves játékos azt mondta a Lazio vezetőségének, hogy 5 év Rómában való tartózkodást követően új kihívásokra vágyik.

Végeztem a Lazioval. Újabb kihívás után nézek, másik csapatban szeretnék játszani.

Az elmúlt hónapban szóbahozták a Spurs, Chelsea, Liverpool, Fiorentina, Bayern München, Juventus és az Arsenal csapatával.

A Lazio 17 millió fontot kérne a játékosért. Pandev az elmúlt szezonban 37 meccsen 15 gólt lőtt.

A játékos ügynöke elmondta, hogy akár már 13.5 millió fontért is lehet vinni a játékost. A Juventus megválna Trezeguet-től, így ő is az üzlet része lehet, amennyiben a Juventus komolyan veszi a játékos megszerzését.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

15 éve
Törölt felhasználó
Inkább Zarate kéne a Lazioból.
15 éve
Törölt felhasználó
ez csak egy kacsa
15 éve
Törölt felhasználó
NEm a cikhez tartozik. De most olvastam,hogy a Milan elcserélné Flaminit + 9 millió eurót fizetne a Fiorentinának, Sztevan Jovetics játékjogáért. Nagy karriert csinált magának.
15 éve
Törölt felhasználó
Amúgy olaszt kockázatos venni!! Inkább tartsuk meg Adebayort!!!! Hátha jövőre gólkirály lesz ha visszanyeri és Fabregas a 07/08-as formáját!!!
15 éve
Törölt felhasználó
Látszik hogy nagyon szeretik Walcotott a válogatottban! Amikor Lampard-nak adott gólpaszt akkor Lampard először az ég felé majd Walcott felé mutatott és nagy örömmel közös ölelés következett majd jöttek a többiek és "megsimogatták Walcott fejét" jó volt látni!! Go Arsenal!! Ma találtam egy tök jó boltot tele mindenféle klub mezeivel törülközők stb nagyon ott van Arsenal cikk is van bőven már tudom hol fogok vásárolniXD:D(Y)!!!!

Szólj hozzá