Luc Castaignos ügynöke elmondta a setanta.com-nak, hogy hamis az a feltevés, mely szerint a Liverpool felkereste a Feyenoordot.

A 16 éves játékos kiváló teljesítményt nyújtott a Holland U17-ben a EB-n. Ekkor felfigyelt rá több elitklub.

A Feyenoord és a játékos is benne lenne abban, hogy az Arsenalba igazoljon, de az a kikötésük lenne, hogy Luc még 1 szezonig had maradjon a Holland együttesnél.

Szóltak pletykák arról, hogy a Liverpool is bejelentkezett, de a játékos ügynöke, Treffers elmondta, hogy nem mutatott semmi nemű érdeklődést a Liverpool csapata.

Jelen pillanatban az Arsenal az egyetlen. Az fontos, hogy amilyek klub bejelentkezik, annak tudnia kell, hogy (Lucnak) maradnia kell [következő szezonban].

Luc 16 éves jelenleg, szeptemberben tölti a 17-et. Úgy érezzük, hogy majd képes lenne a Feyenoord felnőtt keretében játszani (a következő szezonban). Elég hirtelen fejlődött sokat. 24 hónappal ezelőtt még amatőr volt, úgy gondoljuk, hogy az a legjobb az ő fejlődését tekintve, ha marad a Feyenoordban és aztán távozik egy másik klubba.

Sok csapat érdeklődik iránta, hiszen látták milyen kiváló teljesítményt nyújtott az U17-es EB alatt.

Tárgyaltunk az Arsenallal. Jelenleg a két klub egyeztet. Az Arsenal és a Feyenoord is egyre gondol, de az fontos, hogy Hollandiában kell fejlődnie,

Hallottam arról, hogy a Liverpoolról azt állítják, bejelentkezett a játékosért, de a Liverpool sose vette fel a kapcsolatot a Feyenoorddal, vagy velem.

A Liverpool könnyen megtudhatja a számom.Hat vagy hét klub érdeklődik, de a Pool nincs köztük.

Castaignos lelkes, hogy akár Wenger kezei alatt dolgozhatna, de az elkövetkezendő hetekben nem várható megegyezés.

A menedzser személye a Arsenalnál a legfontosabb és reméljük, hogy az Arsenal megteszi az ajánlatát.
-mondta Treffers.

Várjuk az Arsenal további lépéseit. Azt mondták a múlt héten, hogy Feyenoordba fognak utazni, július eljén döntenek arról a klubok, hogy kik legyenek az első számú keretben. 
 

Az Arsenal és a többi klub azon van, hogy első számú keretbe igazoljanak játékosokat. Luc nem való még a felnőtt keretbe.

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

15 éve
Törölt felhasználó
ejjj istenem a felnőtett erősitsük már meg ne az ifi-t:S
ezt már tudom hogy a jövö a miénk,am Arsha legutobbi nyilatkozata vágna ide...
15 éve
Törölt felhasználó
Ja jöjjön de ne szórjunk rá ki sok pénzt.Nem a fiatalok a legfontosabbak ezen a nyáron.
15 éve
Törölt felhasználó
Csatlakozom az előttem szólókhoz!Most kell rá lecsapni!
15 éve
Törölt felhasználó
Nagyon tehetséges játékos meg kellene még most venni míg nem lesz nagyobb kérője vagy egy szezon után ahozz képest hogy fiatal drága lesz nagyon.
15 éve
Törölt felhasználó
még szóba hozták az Arsenallal Kamghaint is. a 2 fiatal közül Costaignos leigazolására van a legnagyobb esély jelen pillanatban. Kamghain csapata, a PSG korábban visszautasította az Arsenal ajánlatát..

Szólj hozzá