Már csak idő kérdése volt, hogy mikor hozzák szóba Fabregas nevét a Real Madriddal, azok után, hogy a spanyol csapat új elnöke, Florentino Perez két rekordigazolással nyitott a klubnál. 

Természetesen a jövőmet az Arsenallal képzelem el. Nagyon hosszútávú szerződésem van a klubbal.

- mondta Fabregas. 

Nem hosszabbítottam volna szerződést ilyen hosszú távon, ha tudnám, hogy úgysem töltöm ki a benne foglalt időszakot. Arséne tudja, hogy itt szeretnék maradni. 
Sem én, sem más játékos nem tudja megfékezni, hogy a sajtó pletykákat terjesszen, mindegy, hogy van-e realistása, vagy nincs. Mindegyik újság azt ír, amit akar.

 Már 18 éves korom óta pletykáknak, erre még mindig itt vagyok.

Én csak azt mondom, amit érzek - és úgy érzem, hogy az Arsenal a közeljövőben rengeteg kupát nyerhet, és én itt szeretnék lenni, hogy elsőként emeljem fel ezeket a magasba, főleg a BL, a PL, és az FA Kupákra gondolok. 
Nagyon várom már ezt, mert biztos vagyok abbam, hogy fényes jövő előtt állunk.

Az Arsenalt a közelmúltban elég sok nagy névvel hozták szóba, mint Pogrebnyakkal (Zenit), Sakhóval (PSG), Dzekóval (Wolfsburg), Maiconnal (Inter), Chamakh-kal (Bordeaux), vagy Yaya Touréval.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

15 éve
Törölt felhasználó
a realnak jövőre ien lesz a csapata: Cassillas
Maicon Vidic Pepe Marcelo

Xabi A. Diarra

Kaká
Ribery Ronaldo
David Villa
Ez azé nem lenne semmi!!!!az lenne a ciki hanem nyernének semmit semxDDDDD loooool
jah és reméljük hogy maicon idejön:D:D:D:D



15 éve
Törölt felhasználó
Akko élvezd mint egy filmet és relax :D .
15 éve
Törölt felhasználó
Szigi, jó jó nem azt mondom, izgalmas meg minden de.. :D Most ha nem lépünk pl.: Vermaelen ügyébe se a City rápakol még 10 millát az ajánlatunkra azt viszik is ők nem szarakodnak..
15 éve
Törölt felhasználó
Vik ne mond már H nem jobb egy igazi krimi mint egy (reklám) rövid film. Am is Kaká és Cé sem azért mentek a Madridba mert H oda ők kellenek és csak ők hiányoztak idén hanem azért emrt benne vannak az 5 legjobb játékosban. A "maradék" 3-at meg nem hiszem H apró pénzért el lehetne hozni bárki is legyen az csak a Real szerez egy nap alatt így játékosokat de meg van az áruk is
15 éve
Törölt felhasználó
Jó lenne már ha mi is igazolnánk, a Real napok alatt megvette Kaka-t és Ronaldot, sőt Kakat 1 nap alatt sikerült megszerezniük. Erre mi meg hozzuk a formánkat, a szurkolók végigizgulják a nyarat és az átigazolási szezon lezárta előtt 1 nappal talán fog jönni valaki... talán.

Szólj hozzá