Hiába győzött 6-0-ra a spanyol csapat, egy kulcsemberüket mégis elveszítették meccs közben, ugyanis Cesc Fabregas fejbőre egy ütközést követően felrepedt, ám az Arsenal csapatkapitánya mindenkit megnyugtatott.

"Ijesztő volt az egész, de a legfontosabb az, hogy nem történt semmi komoly eset." - mondta Fabregas a mérkőzést követően.

"Picit megrémültem, amikor a földön feküdtem, és folyt rólam a vér, de a csapatorvos odajött, és összevarrta a sebet. Akár továbbjátszhattam volna, de mivel barátságos meccs volt, és nem kellett nagyon nyomni, végül a csere mellett döntöttünk."

Fabregas a hétvégén indulió Konföderációs Kupáról is beszélt néhány szót:

"A csapat nagyon izgatott ezzel kapcsolatban. Mi hiszünk abban, hogy ez a sorozat sokkal többet ér annál, mintahogyan az emberek gondolják."

"Úgy akarunk hazatérni Spanyolországba, hogy sorozatban a második kupát is elhódítjuk. Képesek vagyunk a győzelemre, és a rajongóknak is szeretnénk kedveskedni."

Spanyolország vasárnap játsza az első mérkőzését Új Zéland ellen.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

15 éve
Törölt felhasználó
Álltalában a fejsérülések mindig első ránézésre elég komolynak tünnek, hisz vékony ott a bőr és sok ér hálózza be. Gondolom azért egy kisebb vizsgálaton át kellett mennie, hisz az esetleges agyrászkódás nem játék. A sapnyol keret most a világlegjobbja és már az is megtisztelhető lehet, ha csereként pályára léphet, igaz Cechnek nem ez a célja.
15 éve
Törölt felhasználó
15 éve
Törölt felhasználó
Ennek örülök és remélem jövőre a 07/08-as Fabregas-t látjuk majd igaz most év végén sem volt rosz de azért messze volt a 100%-tól!! Go Fabregas!!
15 éve
Törölt felhasználó
Ja igen értem. De attól még leigazolhatjuk de most nem naon van képben :S.
15 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk Fabi akkor is kap néha szerepet, ha Iniesta játszik, mert ilyenkor akár csatárként (kicsit visszábbvonva) is beteszi a mester. Csak ahhoz Torresnek vagy Villának kell hiányoznia.

Szólj hozzá