Oguzhan Özyakup után egy újabb holland csillaggal gazdagodhat az Arsenal, méghozzá a Feyenord 16 éves csatárával, Luc Castaignosszal, akinek csak egy kikötése van a már előrehaladott transzferrel kapcsolatban: szeretne még egy évet eltölteni kölcsönben jelenlegi csapatánál, mielőtt belevágna észak-londoni karrierjébe.

Luc feladata most az, hogy fejlődjön, ezért egyenlőre maradni fog a Feyenoordnál

-nyilatkozta a támadó ügynöke, Arie Treffers a Sportweek-nek.

Ő is rájött már, hogy ez a döntés nagyon jó hatással lesz a karrierje, de alá fog írni az Arsenalhoz, ha benne lesz a szerződésében, hogy egy ideig még Hollandiában marad kölcsönben.

Ha ez nem lehetséges, akkor marad a jelenlegi kontraktusában a Feyenoorddal.

Luc Castaignos legfontosabb adatai:
Vezetéknév: Castaignos
Keresztnév: Luc
Születési dátum: 1992. 09. 27.
Korcsoport: 1992
Nemzetiség: Holland
Poszt: Csatár
Jelenlegi klub: Feyenoord Rotterdam

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

15 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=tg3E3Fpq74U elég csak megnézni ezt a videót és kiderül belőle, hogy ez a játékos rendkívül érett játékot mutat..
15 éve
Törölt felhasználó
Cé megy Madridba.
15 éve
Törölt felhasználó
Egyébként aki olvasta az 576-ot az tudja hogy a Fifa 10-et Az Emirates Stadionban mutatták be!! nem semmi a játék készítők ámultak bámultak a Stadion modern kinézetén és méretein!! Ezaz ez a hír már betett nekem tőlem 2 évvel fiatalabb áááá
15 éve
Törölt felhasználó
Ezt már megszokhattuk sztem H a nagy világsztárokért a milliomos klubok milliárdos ajánlatokat tesznek. Csak nem biztos H be is jön a labdarugópályán is a játékos de az biztos H partvonalon kívül jól jön nekik emrt mindig jól fog jövedelmezni egy jó reklámszerződéssel rendelkező játékos még akkor is ha nem játszik emrt némi pénzt akkor is kap a szerződésekért csak ha játszanak akkor kapnak oylan pénzeket ami a foci mai üzleti világában is pénznek számítanak.
15 éve
Törölt felhasználó
nem ide tartozik de leirom,mert hihetetlennek tartom
olvasgatok az igazolásokról és azt vettem észre hogy orbitális pénzeket költenek vagy van szó pl 65 m. kakárt, 30 m. gomesért,25 m. Diegoért, 30 millákat ajánlgatnak Pirloért és még többet Patoért,
az Arsenal meg itt szarakodik 13 millioval :S,értem hogy világválság meg minden de akkoris

Szólj hozzá