Menedzsere szerint Yaya Touré valóban át fogja gondolni a barcelonás jövőjét, ugyanakkor a fizetési igények miatt nem valószínű, hogy az Arsenalhoz érkezik majd.

"Nem vagyunk elégedettek a Barcelona hozzáállásával. A kiemeléseknél mindig megjegyzik, hogy Valdes egy remek kapus, Messi egy klasszis szélső, de például Yayával kapcsolatban semmit sem mondanak." - mondta Yaya menedzsere, Dmitri Seluk.

"Két éve játszik a Barcelonánál, egy relatíve alacsony bérért cserébe. Megfontoljuk a távozás lehetőségét, mivel nagyon sok csapat érdeklődik iránta."

"Valószínűleg Angliába és Olaszországban köthet ki, de semmiképpen sem Németországban. Az Arsenalhoz pedig azért nem megy, mert vannak náluk jobb ajánlattal rendelkező klub is."

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

15 éve
Törölt felhasználó
15 éve
Törölt felhasználó
Először is szeretnék gratulálni az oldal szerkesztőinek!Nagyon jó az oldal!
Aztán üdvözlök minden Arsenalos drukker-t!
A témához hozzászólva hasonlóak a véleményeim mint az előttem szólóké!
Egyszerűen nevetséges ez a pénzkérdés.
15 éve
Hát tény, hogy nálunk se halna éhen...
15 éve
Törölt felhasználó
tököm kivan már ezekkel a pénzéhes barmokkal ezért nem olyan már a foci amilyen régen volt!yaya meg mintha elefelejtett volna h honnan is indult az ő helyében én nagyon is beérném a heti 60 rugóval és nem sírna a szám a heti 100ezres fizuért amikor tudom h honna kerültem ki és h ma is mien nehéz ott élni afrikában ezek már nem is emlékeznek rá csak a pénz meg a pénz:@
15 éve
Törölt felhasználó
pics

Szólj hozzá