Úgy tűnik, hogy az Arsenal igazgatósági tanácsa betartja az Arséne Wengernek szánt ígéretét, és valóban komoly erősítésekre kell majd számítani a nyáron.

Egyrészt még mindig nem tudni, mi lesz Adebayorral. A togói sérelmezi az Arsenal-szurkolók magatartását vele kapcsolatban, s bár a Milan még nem tett érte ajánlatot, a közeljövőben ez az állapot is változhat.

Ezzel pedig felszabadulna egy hely a csatároknál, amit sokak szerint Edin Dzeko, a Wolfsburg bosnyák játékosa tölthet be. Dzeko menedzsere elmondta, hogy az Arsenal és a Manchester City is vetélkedik a ügyfeléért, és Wengerék ajánlata sokkal komolyabb, mint az araboké.

"Nem realisztikus az az elképzelés, hogy Dzeko a legjobb csatár Németországban, így ennek értelmében és a BL-indulást tekintve nem a Manchester City opciója tűnik a legjobb megoldásnak. Az Arsenal már más eset. Az ő ajánlatukat komolyan meg fogjuk fontolni." - mondta Irfan Redzepagic, Dzeko menedzsere.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy Dzeko máris ideigazolhat, hiszen már tárgyalnak a Wolfsburg fejeseivel is a hosszabbításról, valamint könnyen a képbe kerülhet a Chelsea is.

"A hétvégén fogok beszélni Edinnel, és majd meglátjuk, mi lesz a legjobb választás. Hétfőn pedig folytatjuk a tárgyalásokat a Wolfsburggal."

Nem Dzeko lenne az egyedüli erősítés az Arsenalt tekintve, hiszen már egy belga lap is hivatalosnak véli, hogy Thomas Vermealen is az ágyúsoknál folytatja a pályafutását.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (34)

15 éve
Törölt felhasználó
MEg kell tartani mindenkit és erre tessék már Ade helyére jöjjön???
Hülyeség!!!Am nem értem h miért nem kell több csatár a pool is tele van csatárokkal ha nem lett volna olyan szar védelmük akk megnyertek volna mindent!
Nekünk jo a védelmünk,de elöl gyengék vagyunk.....
És a többi csapathoz képest minőségi szinten csak 2 jó csatárunk van Ade és RvP...
Bendtner,Vela még fiatalok és még jövőre se lesznek olyan szinten h bajnoksáágot érő gólokat rugdossanak......Dudu sérült most és nem tudjuk mi lesz vele.....
Szal én csatárt is vennék és ha jön Dzeko akk ő nem Ade helyére jönne hanem mellé vagy a 2. sorba
1.Ade-rvp
2.Dudu-Dzeko
Akárki akármiut mond 1 bajnokesélyes csapatnak kell 4 ilyen csatar nem 20éves Bendtnertől várni h gólkirály legyen!!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
Az lehet hogy egy jó szezonja volt, de Wenger már egy éve is le akarta igazolni, ő már akkor is látott benne vmit! Hoppá!
15 éve
Törölt felhasználó
Amondoo vagyok már 1-2 hete ha ade kell valakinek 25-30 kk szó nélkül el kel adni. ÉS igy vagyok fabregassal is:30-40kk ért szó nélkül el kell adni. abbol a pénzböl nagyon jól tudná wenger potolni még talán enyi pénzböl mást is tudna venni. Dzeko joo lenne vagy Menez mert azt mondják nincs rá szükség rá Romába,
15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem Dzekonak ideális váltás lenne most az Arsenal, de nem hiszem, hogy szükségünk lenne rá. Hasonló gólzsák Dudu, és még technikásabb is a bosnyáknál.
Dudu jól vette a horvát ligából a Pl-be való váltást, de a kemény sérülések kifogtak rajta. Ha az Arsenal előtt játszik mundjuk a Bundesligában, most eszünkbe se jutna Dzekot leigazolni.
15 éve
Törölt felhasználó
Adebayor teljesítménye nagyban függ a csapat teljesítményétől is!Adebayor gyengén játszott ebben a szezonban,és a csapat is!Elég sok mindenek kell összejönnie a következő szezonban,hogy bajnokok legyünk!Én úgy vagyok ezzel az üggyel,hogy ha 25 felett fizetnek Adéért akkor el kell engedni,mert ennyit a b*dös életben nem fogunk kapni érte!Nem biztos,hogy Dzeko a legjobb pótlás,de ha csak ő rá van esély akkor el kell hozni!

Szólj hozzá