Angol és olasz lapok is azt állítják, hogy az Arsenal le szeretné igazolni a Juventusból Giorgio Chiellinit és Gianluigi Buffont.

Arsene Wenger szeretné Londonba csábítani a duót, és nem is ez az első alkalom, hogy az Ágyúsokat szóbahozták Chiellinivel. Az előző átigazolási ablakban pletykák százainak táptalajául szolgált ez a felvetés.

Buffon játékjoga Wengernek akár 20 millió €-t is megérne. A Juventus nyílván megpróbálja majd megakadályozni a transzfer létrejöttét, hiszen mindkét ember játéka a zebrák jövőjében fontos szerepet játszhat.

20 millió € biztosan nem lenne elég Buffonért, ugyanis korábban a Manchester City ajánlatot tett a kapusért, az összeg, amelyet a világoskékek kifizettek volna, 75 millió € lett volna. A Juve ezt azonban akkor elutasította.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (18)

15 éve
Törölt felhasználó
Jobb, ha inkább Pl-ben játszó játékosokkal erősítünk.
15 éve
Törölt felhasználó
Srna jó játékos, de minek? Sagna helyére? meg még középpáláyn is tud játszani, jobb oldalon, de az sem annyira...
15 éve
Törölt felhasználó
Ja ja srna ra gondoltam. Nem tom szerintem el jöhetne hisz ha még nagyobb akkar lenni erősebb bajnokságba kell mennie
15 éve
Törölt felhasználó
Várom már hogy valami hír legyen Vermalenről!!!Remélhetőleg holnap bejelentik.Amúgy ha igaz hogy csak 13 millió fontot kaptunk átigazolásokra akkor (ha jön Vermalen) már csak 3 millió fog maradni.Abból legfeljebb 5 Torghelle Sanyit hozunk.
15 éve
Törölt felhasználó
egyik sem jön buffon nem is kell főleg ilyen pénzekért...

Szólj hozzá