Nicklas Bendtner úgy érzi, hogy a következő szezon kulcsfontosságú lesz számára az Arsenalnál. A dán ugyanis gólkirály akar lenni a Premier League-ben.

Nick 15 gól szerzett az előző idényben, és mégis sokan kritizálták. A 21 éves támadó úgy véli, a világ egyik legjobb csatára válhat belőle, és a 2009/10-es szezonban még jobb lesz.

"A következő idény lesz számomra az igazi áttörés."

"Annyi gólt akarok szerezni, mint a legjobb csatárok a ligában. Ez az egy dolog még nem sikerült, egy lépés hátravan hozzá."

"Az a tény, hogy 15 gólt szereztem, elégedettséggel tölt el, de ha azt nézem, hány helyzetet hagytam ki, akkor rájövök, hogy sokkal több is lehetett volna."

"A 15 gólommal minden rendben, de jövőre többet akarok."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

15 éve
Törölt felhasználó
Korán érő játékos, mentálisan a pályán és a civil életben egyaránt, elég csak a nyilatkozatait olvasni. Ha beverekszi magát az állandó kezdőbe, tökéletes csapatkapitányjelölt lehet.
15 éve
Törölt felhasználó
meglesz:D
15 éve
Törölt felhasználó
ha kihasználja a helyzeteit akkor már idén gólkirály lehetett mert ANELKA 18 góllal lett gólkirály. REMÉLEM önbizalma nem megy el a nyáron és ott folytatja ahogy a PL utolsó meccsin játszott
15 éve
Törölt felhasználó
Ha Bendtner az 1 az 1-es helyzetek felét vagy egy harmadát berúgta volna sztem gólkirály is lehet volna. Bendő a 15 gólodra tényleg büszke lehetsz 21 évesen a PL-ben nem kis dolog.
15 éve
Törölt felhasználó
Jó, hogy van önkritikája! Könnyedén rúghatott volna még vagy 10-et... Ja és legyen igaza, elkell majd a csapatnak!

Szólj hozzá