Tony Adams egy rádióműsorban elismerte, hogy valószínűleg ő lesz a Celtic jövő évi menedzsere, noha a hivatalos megerősítésre várni kell.

A jó barátom, Wim Jansen valószínűleg a Celticnél van. Ő lenne a technikai igazgató, én pedig a menedzser.

Adams korábban a Portsmouthot irányította, ahonnan tavaly decemberben rúgták ki a csapat gyenge formája miatt, azonban a végső célja egykori csapata, az Arsenal menedzseri posztjának a betöltése.

Két okból is szeretném egyszer az Arsenalt menedzselni. Egyszerűen imádnék ott dolgozni, bár eddig meg sem kérdeztek. Szeretnék visszamenni az Arsenalhoz, mint főnök. Hat évig dolgoztam Arséne Wenger keze alatt. Kívülről-belülről ismerem a klubot.

Talán az emberek azt várják Wengertől, hogy hozza be jobb helyen a csapatát, mint a negyedik hely, de ha nem adnak elég pénzt neki a vezetőség, akkor nem lesz belőle semmi. Szóval lehet, hogy néhány éven belül Oroszországba megyek, kapok egy csomó pénzt az átigazolásokra, aztán megnyerem velük a BL-t.

Az Arsenal egy nagy és fontos szerepet tölt be az életemben, és látok arra esélyt, hogy egy napon visszatérek. Mindössze hét éve vagyok a menedzseri pályán, és amúgy is türelmes ember vagyok, rengeteg időm van még.

Viszont ha nem leszek az Arsenal menedzsere az elkövetkezendő tíz évben, akkor feladom az egészet. Mi kell még addig? Talán egy kis európai tapasztalat. Amúgy sem sok angol edző van jelenleg a szakmában. Még csak a Championshipben sem dolgoztam még. Lehet, hogy inkább egy csapatot felvinnék a PL-be, ahelyett, hogy egyet levinnék a másodosztályba.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (28)

15 éve
Törölt felhasználó
Pellegrini lehetne egyszer Wenger utódja, csak kár, hogy nem fiatalabb.
15 éve
Törölt felhasználó
Hát ja nem ártana elején igazolni. De én 100%-ig megbizok a Prof ba. Szerintem most nagy munka folyik az arsenalnal. Sok helyen olvastam hogy fabregas ért 45mill eurot ajánl a barca. Szeretem fabret de 45 euroért el kell adni. Vagy mi a véleményetek mert szerintem 45 + amit ad a vezetöség adna wenger villág verő csapatot épitene
15 éve
Törölt felhasználó
Touré 5!A youtube-os videókat alapul véve Wenger a fél világot leigazolhatná!Minek ide még több tehetség? Kerlon aki a Chievoba nem fér be? XD Nevetséges! Legalább olyan játékosokat írnátok akiért nem kell lehozni a csillagot az égről,és van rá reális esély,hogy Arséne leigazolja,nem mellesleg hiányposztra érkezne!
15 éve
Törölt felhasználó
Patrick ki ez a csaj?
15 éve
Törölt felhasználó
Most nem szabadna várni igazolni kéne minél hamarabb mert ez az átigazolási ablak az egyik legőrültebb lehet. a Real komplett csapatot épít a City azt vesz meg akit akar, a többi nagyok meg erősítenek. Gyorsan kell lépni.

Szólj hozzá