Az egykori Barcelona-játékos, Cesc Fabregas beszélt egy pár szót az idei Bajnokok Ligája-győztes csapatról, amelyik 2-0-ra győzte le a Manchester Unitedet a döntőben.

Valószínűleg a Barcelona a legjobb csapat jelenleg, ilyet még nem láttam a történelemben sem. Nagyon sok barátom van ott, akik nagyszerű dolgokat szoktak mesélni róluk.

Melyik játékos nem akarna egyik ilyen csapatban játszani?

Természetesen minden csapat egészségesen lehet féltékeny rájuk. Mindenkinek az az álma, hogy egy ilyen gárdában játszon, mint ők.

Fabregas kitért egykori csapattársára, Thierry Henryra is.

Beszéltem vele tegnap, és mondtam neki, hogy hiányzik. Ő persze elégedett volt.
- mondta.

Nehéz első éve volt, de idén a régi Titit láthattuk. Pep Guardiola hitt benne.

Mostmár Henrynak is meg van mindene, és nem tudom, hogy sok játékosa van-e, aki legalább ennyi elismerést tud begyűjteni, mint ő.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

15 éve
Törölt felhasználó
jajj Matthew ne legyél már ennyire pesszimista!
15 éve
Törölt felhasználó
Ja, vagy Titi mondja neki, h: gyere a Barcába, itt várnak a trófeák, és játszhatsz a régi gyerekkori barátaiddal egy csapatban! Az éremnek két oldala van.
15 éve
Törölt felhasználó
azé tök jó h tartja a kapcsolatot titivel remélem mondta neki h hé öreg mostmár megnyertél mindent gyere vissza a nyáron:D
15 éve
Törölt felhasználó
Nyerni kell nekünk is vmi a köv szezonban ,és elfognak hallgatni ezek a hangok!Az pedig 100%,hogy Cesc nem megy idény nyáron a Barcában!
15 éve
Törölt felhasználó
Viszont látásra!

Szólj hozzá