A Middlesbrough elnöke, Steve Gibson elmondta, hogy Stewart Downing távozhat a csapattól, de csakis a nagy négy valamelyikébe. A középpályás jelenleg sérült.

A Tottenham korábban már bejelentkezett a játékosért, de akkor nem sikerült az átigazolás.

Gibson nem áll Downing útjába, nyugodtan távozhat, de az biztos, hogy nem a Tottenhambe. A kikötés az ugyanis, hogy csak a nagy négy valamelyikébe mehet (Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester United).

Úgy vélem, Stewart egy olyan szintet képvisel, amely jó lenne a négy nagy csapat bármelyikében. Nem állunk a távozása útjába.

Egyszer eljön az alkalom, mikor leülsz tárgyalni, és a jövőjéről döntesz vele közösen.

Öt vagy hat éve a legmagasabb szinten játszik. Garantálhatom neki azt, hogy az európai kupaporondon is bemutatkozzon? Nem. Megérdemli, hogy Európában is megmutassa magát? Igen.

Ki tudja, lehet, hogy éppen az Arsenalt választja Stewart?

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem nagyon jól jönne nekünk. Olyan játékosunk mint ő nincs. Egyértelműen a Boro húzóembere. És lehet hogy nemsokára bevezetik a 6+5-ös szabályt akkor meg nagyon jó lenne.Amúgy ha tényleg valamelyik nagycsapatba megy akkor szerintem vagy a Poolba menne vagy a MU-ba Giggs utódként.Vagy a Tottenhamba vagy a Citybe.
15 éve
Törölt felhasználó
Lehet hogy elkélne ballábas nagy lövöje van de ha mindenki egészséges lesz (rosi,nasri,arsha,walcott) akik szintén szélsők is nem biztos h beférne bár rosi szokott játszani középpen is
15 éve
Törölt felhasználó
igen eriCesc és akkor a chesleanél nem is beszéltünk joe coleról!én neki örülnék a legjobban de tudom hogy úgyse jön:(
15 éve
Törölt felhasználó
Wengernek nem kell,mert bal oldalra több játékost is be tud rakni+Traoré is visszajön kölcsönből!Rafa a spanyolokra épít, tehát nála Riera az első számú,2.-nak nem vesz min. 10 millióért bal szélsőt,inkább elkölti egy spanyolra!A Chelsea-ben ott van Malouda aki kirobbanó formában van,és Kalou is tud azon a poszton játszani!A MU-nál Nani,Park ,CR,Giggs,Rooney mind bevethetők azon a poszton!Tehát egy biztos nem fog az első 4 csapat vmelyikébe igazolni!Marad a Sp*rs ahol nagyon is elkelne egy bal szélső Redknappnak(+már régóta meg akarják szerezni),vagy a City aki mindenkit le akar igazolni!
15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem is jól jönne. Downing angol, tehetséges, és jó játékos is. Bal szélső ilyenünk egy sincs hiába van Nasrink vagy Arshavinunk ha egyikőjük se akar ott játszani. Sztem Downing mellett Lescott/Richards és Alonso/Cana/Barry közül 1-1 jöjjön. És akkor sztem elég is lenne 3 játékos.

Szólj hozzá