Bekövetkezett Arséne Wenger félelme: Theo Walcott ugyanis mégiscsak az angol U21-es keretét képzi, az pedig már kellemes meglepetés, hogy Kieran Gibbs is helyet kapott erre.

Wenger korábban elmondta, hogy azért van ellene Walcott párhuzamos szereplésének az U21-es keretben és a felnőttválogatottban is, mivel így az angol játékos nyara a svédországi világbajnoksággal megy el, így nem lesz ideje kipihenni magát, míg 2010-ben felnőtt világbajnokságot rendeznek Dél-Afrikában.

Anglia U21-es kerete: Joe Hart (Manchester City), Joe Lewis (Peterborough), Scott Loach (Watford); Martin Cranie (Portsmouth), Kieran Gibbs (Arsenal), Michael Mancienne (Chelsea), Nedum Onuoha (Manchester City), Micah Richards (Manchester City), Andrew Taylor (Middlesbrough), Steven Taylor (Newcastle), James Tomkins (West Ham); Lee Cattermole (Wigan), Andrew Driver (Hearts) Craig Gardner (Aston Villa), Adam Johnson (Middlesbrough), James Milner (Aston Villa), Fabrice Muamba (Bolton), Mark Noble (West Ham), Jack Rodwell (Everton); Theo Walcott (Arsenal), Gabriel Agbonlahor (Aston Villa), Frazier Campbell (Manchester United), Danny Welbeck (Manchester United).

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

15 éve
Törölt felhasználó
Ha valaki tud jó német tuc tuc zenét az linkelje már be pls!
15 éve
Törölt felhasználó
A Barca a BL győztes és nem a MU wáhááhhá.Nem szeretem a Barcát se de olyan jó volt látni az elkenődött ferguson meg cé pofáját.
15 éve
Törölt felhasználó
"A kora miatt nem izgulok különösebbne örülök hogy végre egy valódi tapasztalt játékost igazoltunk akinek már 7 évnyi PL tapasztalata van és negyvenszer szerepelt a nemzeti csapatban. Úgy ismeri a MU-t mint a kisujját, ez nagyon hasznos lehet nekünk, valamint Clichynek végre lesz megbízható cseréj, no nem mintha Gibbsel bármi bajom lenne csak ha mondjuk Gael megsérül nem állítanám be egy rangadóra a Stamford Bridgen." -ezt az írást egy blogon találtam. augusztusban íródott. akko még az írója úgy gondolta, hogy Silvestre nagy szezont fut be. sztem sokan voltunk így. AZ UTOLSÓ MONDAT ELGONDOLKODTATÓ! éppen Gibbs játszott a Cseszki ellen és Silvestre is lehetett volna azon poszton. tehát itt is látszik, hogy a tehetségek kiszámíthatatlanok. Wenger tudja kiket kell venni. ha vesz 1-2 25 éves játékost, akkor biztos tudja, hogy miért őket vette. 100% hogy hisz a mostani keretben és biztos, hogy nem fogja nagy mértékben megbontani a csapategyésget. van sok játékos aki kölcsönből jöhet vissza. ők is tudnak valamilyen szinten segíteni rajtunk...
15 éve
Törölt felhasználó
dobjatok egy hírözönt skacok mert unalom van
15 éve
Törölt felhasználó
"Ma 11 férfi játszott 11 bajnok ellen" kedves Patrice Evra! XDXDXD

Szólj hozzá