A brit média spekulációi szerint Arséne Wenger a télen leigazolt Andrey Arshavin korábbi csapattársával szeretné megerősíteni a nyáron az Arsenal keretét, méghozzá egy csatárral, Pavel Pogrebnyak személyében.

Az orosz játékos sérülés miatt hagyta ki a tavaly nyári Európa Bajnokságot, ennek ellenére számos angol klub érdeklődését felkeltette az Everton. a Blackburn Rovers és Bolton Wanderers személyében.

Pogrebnyak szerződése egyébként novemberben jár le a Zenittel, ám nem sikerül közös nevezőre jutniuk a hosszabbítást illetően. A játékos így vélekedik a helyzetről:

"Most először hallok az Arsenal-féle opcióról." - mondta Pogrebnyak a Sport Expressnek.

"De természetesen boldog vagyok, hogy egy ilyen nagy klub érdeklődik irántam."

"Szerintem minden játékosnak nagy előrelépés lenne egy lehetőség Arséne Wenger csapatában."

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

15 éve
Törölt felhasználó
Jó játékos de én inkább egy alacsonyabb technikás játékost hoznék.Már százszor elmondtam de most is elmondom hogy akkor David Villa jöjjön.De persze ha ingyen van és nem jön más csatár akkor oké de ő egy olyan játékos aki magas és erős de én úgygondolom hogy van már elég botlábú csatárunk (Bendő,Ade).
15 éve
Törölt felhasználó
Ingyen? Akkor meg pláne megérné!
15 éve
Törölt felhasználó
Technikai értelemben nem is kell megvásárolni,mert egy penny-t nem kell Wengernek rá áldoznia!Ha ingyen jön,akkor egy próbát megér!Erő csatárunk úgy sem nagyon van!
15 éve
Törölt felhasználó
Akkor sem ártana, ha nem megy senki... Minden csatárunk nagyon sérülékeny, ezt tapasztalhattuk idén is. Még ősszel a MU ellen sérült volt Ade és Eduardo, Persie eltiltott volt, ki maradt? Bendtner és Vela... Meg amúgy is néha hihetetlen mennyire gyenge teljesítményt tudnak mutatni a csatáraink! Az a gond, hogy nincs nagy verseny a posztokért. Ade sem kűzd mindig annyira, úgy van vele, úgy sincs aki kiszoríthatná a kezdőből...
15 éve
Törölt felhasználó
wenger kijelentette h nem akar csatárt venni persze ha vki menne akkor már más a kislány fekvése(:

Szólj hozzá