A jelenleg a Le Mansban játszó Mathieu Coutadeur rengeteg nagyobb klubot meggyőzőtt a teljesítményével, így szinte biztos, hogy másik csapatnál fogja folytatni a pályafutását a következő idénytől.

A játékos elmondta, hogy meglepődött az Arsenal érdeklődésén, ugyanakkor hozzátette, hogy nem csak az angol klub szeretné a soraiban tudni, hanem többek között, a PSG is.

"Itt az idő, hogy távozzak a Le Manstól. Ez nagyon tiszta." - mondta Coutadeur.

"A csapat elnöke engedélyt adott a távozásra. Új szinte akarok érni. Nagyobb kihívást szeretnék."

"A PSG már egyértelműen felkeresett, ennek ellenére az ügynököm számos klubbal van összeköttetésben. Német klubok is szívesen látnának."

"Olvastam azt is, hogy az Arsenal érdeklődik irántam. Bevallom, ez meglepetés volt. Vannak kapcsolatok, de semmi konkrét."

"A legjobb megoldás a PSG lenne. Claude Makelele mellett nagyszerű lenne játszani."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

15 éve
Törölt felhasználó
FIngom nincs hogy ki ő de ide ne jöjjön nem azért mert rossz játékos hanem túl fiatal és nem elég hozzánk sőt van arra a posztra az a 3 kp.-nk akiket Woolwich mondott.A "szupertehetség" Diaby.
15 éve
Törölt felhasználó
:D Múltkor FIFA07-ben megvettem őt a Jenába, elég jól bejött, csak sok a fizetése :)
15 éve
Törölt felhasználó
Menjen csak a PSG-be!Itt már van elég fiatal,és tényleg nem lennénk előrébb vele!
15 éve
Törölt felhasználó
22 éves és eddig az igen nehéz Ligue 1-ben játszott a szintén erős Le Mansban. Hozzá hasonló tehetséges középpályásunk van kapásból 3, Diaby, Denilson és Song, úgyhogy ha vennénk egy DM-et akkor egy kicsit tapasztaltabb legyen már...

Szólj hozzá