Az Arsenal Bajnokok Ligája-kiesését követően a dán csatár botrányos szituácó főszereplője lett egy éjszakai klub előtt. Az eset után nyilvánosan bocsánatot kért tettéért, de az Arsenal így is pénzbüntetést szabott ki rá.

Bendtner francia menedzsere kifejezte az elégedetlenségét az üggyel kapcsolatban, de szerinte a játékosáról készült fotók szépen meg lettek rendezve.

"Dühös voltam, de ez az egész botrány meg lett rendezve."

"Az emberek elkezdték a sztorizgatást, hogy részegre itta magát. Nem volt részeg, s nem magától tolta le a nadrágját. Ezt más tette, majd lefotózták."

"Azért kapott büntetést, mert nem éjszakázhatott volna."

"Fontos megjegyeznem, hogy még csak 20 éves, becsületes, illetve tisztességes és értelmes ahhoz, hogy rájöjjön a hibáira. Ezt szeretem benne."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

15 éve
Törölt felhasználó
Amúgy nem egy Nightclub-ban volt? Mert lehet, hogy akkor valami "hivatásos" lány szedte le róla a ruhát, aztán jött valami seggfej fotós, aki megtudta, hogy szórakozik és egyből menekítették ki, csak arra nem volt már idő, hogy a nadrágot felhúzza. :D
15 éve
Törölt felhasználó
Ital biztos volt benne rendesen, de a gatyáját tuti nem ő tolta le...azt is el tudom képzelni, hogy egy biztonsági csinálta, miután felismerte. Kell a bulvárlapoknak az anyag.
15 éve
Törölt felhasználó
*lakik
15 éve
Törölt felhasználó
Ez hülyeség valaki odament volna hozzá hogy légyszíives hagy huzzam le a nadrágodat és sétálj ki az utcára vagy mögé osont egy ninja és észrevétlenül letolta.Amúgy meg csak az arcát kell nézni olyan kábult szegény ember hogy sztem azt se tudta hol akik.
15 éve
Törölt felhasználó
hát lehet h a haverokkal őrültkedtek oszt vmelyik a végén nem volt akkora span...

Szólj hozzá