A Manchester United kedd este 3-1-es diadalt aratott az Arsenal ellen, ezzel a Vörös Ördögök jutottak tovább a Bajnokok Ligája fináléjába.

A United 23 éves támadóklasszisa, Wayne Rooney úgy ítéli meg, hogy a párharc végkimenetelében nagy szerepet játszott a két klub közötti tapasztalatkülönbség.

"Ismerjük az Ágyúsokat s a passzjátékukat, ezért arra apelláltunk a párharc előtt, hogy masszív védekezéssel kiüthetjük őket."

"Az első gólunk után rá voltak kényszerítve a támadásra, így volt esélyünk a különbség növelésére. Úgy vélem, hogy kétszer 90 percen át mi irányítottunk, s sikerült bebizonyítanunk, hogy óriási tapasztalattal rendelkezünk."

"Az Arsenalt nagyon fiatal játékosok alkotják. Szerintem ez is nagyban segített minket a siker elérésében."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

15 éve
Törölt felhasználó
Jövőre újra találkozunk Ronney majd meglátjuk akkor mi lesz a véleményed a párharcról! Az biztos hogy nem lesz ilyen könnyű dolgotok!
15 éve
Törölt felhasználó
még ő sem lehet jó mindenben:D Most az a nagy feladata van,hogy egybetartsa a csapatot.
15 éve
Törölt felhasználó
Egyet értek vele,de én nem csak a játékosok tapasztalatlanságára írnám a kiesés okát!Nemzetközi szinten Wenger is tapasztalatlan edzőnek számít,és taktikailag sem tartozik a legjobb edzők közé! Viszont nagyon jól tud igazolni,és tehetségeket kinevelni,plusz gazdasági szakembernek sem utolsó!

Szólj hozzá