A Manchester United ugyebár 4-1-es összesítéssel jutott túl az Arsenalon a Bajnokok Ligájának elődöntőjében. Patrice Evra, a United balhátvédje nyilatkozott a meccs után:

Bebizonyítottuk, hogy jó csapatunk van. Sokan az Arsenal szép focijáról beszélnek, de mi a gólokra jobban hajtottunk.

3-0-ra is nyerhettünk volna. A fociban a szép játék nem minden. Mi 11 férfiból álltunk, míg náluk 11 gyerek futballozott. Érettebbek vagyunk és magabiztosabbak.

Evra beszélt Rooneyról és Ronaldoról is:

Megnyerte az Aranylabdát (Ronaldo), utána rossz formája miatt sokan kritizálták, de igazából sosem játszott gyengén. Rooneyval is élmény játszani, mindent irányítani tud."

Evrát egyébiránt le kellett cserélni hasi fájdalmak miatt, Rafael váltott.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

15 éve
Törölt felhasználó
Üdv mindenki.Ma regisztráltam erre az oldalra,és olvastam ENNEK az evrának a nyilatkozatát.Hát mit beszél ez,remegek az idegtől.Hát ő mi ha nem kisgyerek,akkora mint a bolhafing,mondta volna ezt a HÁROMSZOR akkora TOURE szemébe azt mejd kiderülne ki a kisgyerek!!!Hú de nagyon felhúzott,taknyos kisgyerek ilyet nyilatkozzon,kinek képzeli ez magát.Csak lett volna Gallas a pályán és mondta volna neki,azt majd megtudná ki a kisgyerek.Hú ez a szerencsétlen,alig látszik ki a füböl azt nyilatkozgat!!!!Evra.te szerensétlen!! A R S E N A L !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
Na igen csak hogy megszeretném kérdezni hogy eva 19 évesen hol az anyja faszában volt???Monza...Tudtommal ez a csapat akkor nem nagyon játszott elődöntőt a bl-ben!Gusztustalan patkány!
15 éve
Törölt felhasználó
Takarodj!
15 éve
Törölt felhasználó
igazad van de menj anyádba!(:
15 éve
Törölt felhasználó
Sajnos igaza van.

Szólj hozzá