Az Arsenal.com felfedte a nyertes nevét, aki egy EBEL karórát nyert a szokásos havi játékuk során áprilisban (a játék lényege, hogy el kell találni az adott hónapban a legkorábban eső Arsenal-gól idejét - a ford.).

Emmanuel Adebayor szerezte áprilisban az Arsenal legkorábban esett gólját, ahhoz, hogy előnyhöz jussanak az Ágyúsok akkor a Manchester City ellen, 7 perc és 6 másodperc kellett.

Drukkerek százai vettek részt a tippversenyben, meg kell említeni Jason Bouzanis, Paul Whelan, Andrew Turner, Richard Stock, Howard Wright, Paul Cook, Morten Ruud Irgens, Ian Borthwick, James Mayling, Michael Grist, Eric Hanslip, Hayley Crowhurst, Andrew Hindley, Daniel Gould, Andrew Cross, Michael McMahon és Matt Smart nevét, akik majdnem eltalálták a gól esésének idejét, alig 10 másodpercet tévedtek.

Április győztese azonban nem más, mint Scott Campbell, aki másodpercre pontosan eltalálta az időpontot. Ő kapta az EBEL által felajánlott ajándékcsomagot, valamint ingyen nézheti az Arsenal TV-t ezentúl.

Az 'EBEL Leggyorsabb Gól' játék augusztustól áprilisig tart. Akik a nyolc hónap alatt a legpontosabb tippeket szálították, azok nyerhetik meg a méregdrága, szintén az EBEL által felajánlott 4,150 Ł-os karórát, plusz két meccsjegyet az Arsenal valamely találkozójára. Az ajándékokat egy hazai meccs előtt veheti át a szerencsés nyertes. Akitől pedig átveszi a díjat, az az Arsenal azon játékosa, aki a szezon leggyorsabb gólját vágta.

A két jelölt az órára, és a jegyekre Neil Hursthouse és Scott Campbell. A szezon végén kerül sor a sorsolásra, amely eldönti, ki visz mindent.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

15 éve
Törölt felhasználó
grat.
15 éve
Törölt felhasználó
az mondjuk nem semmi(:
15 éve
Törölt felhasználó
Másodpercre pontosan eltalálta ez igen.Grat neki.
15 éve
Törölt felhasználó
Gratulálok neki a jó tipphez!

Szólj hozzá