A tegnapi keretben Kieran Gibbs is élete meccsét játszotta a Manchester United ellen. A nyolcadik percig nem is volt semmi baj, azonban akkor a fiatal angol játékos elcsúszott Park Ji-Sung előtt, aki gólt szerzett Ronaldo beadásából. Gibbs ezek után az első játékidőt még lejátszotta, a második negyvenöt percre azonban Emmanuel Eboué állt be helyette.

Cesc Fabregas azonban azon a véleményen van, hogy Gibbsnek nem szabad megtörnie, sokkal inkább vissza kell vágnia.

"Kieran bámulatos, még nekünk is." - mondta az Arsenal kapitánya.

"Hihetetlenül peches volt tegnap. Nagyon lesújtott volt a félidőben, ami engem is szomorúvá tett, révén még csak 19 éves, és ilyen bárkivel előfordulhat."

"De ő egy erős srác, aki nagy játékosa lesz mind az Arsenalnak, mind az angol nemzeti válogatottnak."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

15 éve
Törölt felhasználó
eriCesc! Szerintem nem volt semmi gond a játékával, sőt, nagyon jó teljesítményt nyújtott, és nem a rutintalansága miatt csúszott el, bárkivel előfordul ez.
15 éve
Törölt felhasználó
szegény ember. Igaza van Fabregasnak.
15 éve
Törölt felhasználó
Engem csak az zavar,hogy muszáj egy 19 éves gyereket betenni egy BL elődöntőben,mert nincs egy 2. számú rutinosabb balhátvédünk!Ez is jellemzi,hogy milyen rövid a kertünk!
15 éve
Törölt felhasználó
Sok helyen írják hogy Gibbs óriásit hibázott. Ezt egy kcisit átírnám ugyanis Gibbsnek óriási peche volt. Az hogy egy játékos elcsúszik azt hiszem nem hiba, ez akárkivel megtörténik. Nem szabad hogy emiatt szomorkodjon. Hisz tudjuk ami nem öl meg az erősebbé tesz. Máskor majd jobban figyelni fog. Biztos vagyok benne! GO GIBBS! Te vagy a jövő!
15 éve
Ugyanez megtörtént Clichyvel is, még a 4-4-es Tottenham elleni meccsen.

Szólj hozzá