Elég illuminált állapotban fotózták le Nicklas Bendtner tegnap éjszaka az egyik londoni bárból kidobva. A dán játékos most az Arsenal hivatalos oldalán kért elnézést a tegnapi viselkedéséért.

"Imádom ezt a klubot, és nagyon csalódott voltam, hogy veszítettünk a Manchester United ellen tegnap este. A Bajnokok Ligája döntője az egyik legnagyobb álmom, és a célunk előtt kiesni óriási érvágás a mind a csapat, mind a saját magam részére." - mondta Bendtner.

"Mindazonáltal mindegy, milyen csalódott voltam, a tegnapi éjszakai tettem nem magyarázható ezzel. Talán fiatal vagyok, de ezzel a mutatvánnyal hibát követtem el, és mélyen megbántam, amit tettem. Szeretnék bocsánatot kérni a klubtól, és a szurkolóktól is."

"Nem tudok változtatni a múlton, de tanulni fogok a hibáimból. A kedd este mostmár örökre mögöttem van, és a többi energiámat szeretném a hátralévő három meccsre való felkészülésbe ölni, kezdve a szombati, Chelsea elleni meccstől."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

15 éve
Törölt felhasználó
én meg azt mondom hogy yool tette!legközelebb mégjobban :D nekem akkor is ő a favouritom(L)
15 éve
Törölt felhasználó
el van nézve. meglátjuk a csapat mit fog csinálni vele.
15 éve
Törölt felhasználó
faszagyerek.....egész csapatnak ezt kellett volna csinálni....vis akiknek nincs családjuk.....persze ebből pénzírság minden.....bezzeg amikor karácsonykor az egész mencseszter be volt baszva még a harmincévesek is....benne van focisták megtehetik:D:D:D!!!!!!!!!!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
Annyi lesz a pénzbüntetése amennyit a k*rvákért fizetett!
15 éve
Törölt felhasználó
Egészséges srác,helyébe én is bebasztam volna,sajnos nem tehettem :D

Szólj hozzá