A Wolverhampton Wanderers és a Birmingham City gárdája feljutott a Premier Ligába, míg a Sheffield United, a Reading, a Burnley és a Preston North End csapata rájátszásban fog megküzdeni egymással. A rájátszás döntője a Wembleyben lesz, ott dől el, hogy melyik gárda jut fel harmadikként az élvonalba.

Hogy kik fognak kiesni a PL-ből? Jelenleg a Newcastle United, a Middlesbrough és a West Bromwich Albion áll kiesőhelyen, de a Hull City és a Sunderland is veszélyeztetve van még.

A Bajnokok Ligájában a Manchester United, a Liverpool és a Chelsea indulhat automatikusan, míg az Arsenalnak selejtezőt kell vívnia a bejutásért, míg jelen állás szerint az Aston Villa, az Everton és a West Ham United próbálhat szerencsét az UEFA-kupában. Eme hármas pontszámbeli beérésére vagy megelőzésére a Manchester City, a Fulham, valamint a Tottenham Hotspur csapata esélyes.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

15 éve
Törölt felhasználó
Én nem tom miért de a Wolvesnak örülök a Birminghanek nem és remélem még a preston north end fog feljutni.Amúgy én még szívesen látnék olyan csapatokat a PL ben akik régen erős tagjai voltak annak mint pl a Leeds és a Southampton
15 éve
Törölt felhasználó
Miaz h a chelsea automatikusan indul a bl-ben?matematikailag még mi is lehetünk 3dikok ráadásul a hétvégén pont a kelszível játszunk
15 éve
Törölt felhasználó
Birmingham? :S Rossz emlékek...Nem baj, majd Taylorra ráküldjük a kicsi Denilsont! :D Amilyen ártatlan feje van, ki sem nézném belőle, hogy a PL-ben Ő szabálytalankodott a legtöbbet a csapatból a PL-ben! A PL-ből meg essen ki a WBA mellett a Sunderland és a Hull. A Sunderlandet valamiért nem kedvelem, a Hullnak meg egyértelmű, hogy mennie kell!
15 éve
Törölt felhasználó
Dudu vagy ne játszon a Birmingham ellen, vagy ha játszik akkor köszönjön be egy mesterhármassal plusz törje el Taylor lábát!:D:P
15 éve
Törölt felhasználó
Én nem szedném szét Taylort... Igaz gusztustalan volt amit csinált és kb. ezért ojan eltiltás járt volna h addig ne léphessen pályára amíg Eduardo sem... De nagyon ugy látszott h megbánta amit tett, csak olvassátok Eduardo nyilatkozatait ezzel kapcsolatban. Én nem húnám le róla a keresztvizet.

Szólj hozzá