Akár csak a csapat többi tagja, Fabregas is hisz a továbbjutásban. Az ifjú kapitány győzelemre szeretné vezeti csapatát.

Az United sose győzött még az Emirates Stadionban. A MU-nál van az előny, hisz 1 gól előnyben érkeznek. Ha az Arsenal véletlen kapna egy gólt, akkor már rögtön 3 találattal kéne válaszolni, ami továbbjutást jelentene.

"A gól előtt pontosabbnak kell lennünk."

"Sokat passzoltunk és jól kombináltuk a dolgokat, de nem voltunk elég pontosak. Ezen javítanunk kell."

"Erősebbek vagyuk -e otthon? A Premier League-ben megmutattuk, mert megvertük őket és lőttünk 2 gólt."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

15 éve
Ha Nasri támadó középpályás lesz, akkor lehet esélyünk. De egyszerűen nem is értem, hogy fogalmazódott meg Wenger fejében ez... áh...
15 éve
Törölt felhasználó
Teljesen egyetértek Fabregassal csak az a gond hogy ennyi idő alatt nem lehet annyit fejlődn ihogy tökéletesek legyenek azok a bizonyos utolsó passzok.Ja és amúgy igaz hogy idén már lőttünk 2-őt a MU-nak de akkor is kaptunk egy gólt.
15 éve
Törölt felhasználó
elöször is előkell teremteni a lehetőségeket, mert az odavágón azzal is hadilábon álltunk... és abba igazza van a fabregasnak ha ebbe az idénybe egyszer már sikerült 2 gólt rúgni most mért ne sikerülhetne?!
15 éve
Törölt felhasználó
Ezt elég jól sikerült megfogalmaznom. Na mind1, gondolom mindenki érti, hogy mire gondoltam ezzel.
15 éve
Törölt felhasználó
A hazai pálya előnye remélhetőleg nagy önbizalmat ad a játékosoknak. Az, hogy most nem az Arsenalt fogja kifütyülni a közönség, hanem az ellenfelet fordítottan fogja hátrálni az ellenfelet és így akár nyerhetünk is 2-vel. Bízzunk a csapatban.

Szólj hozzá